Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zabás Előzmény: #180642

Hasonlót tapasztalatok vannak merci gyári szervizzel.

A következő A TÖRTÉNET, ADOTT EGY VITO légrugóval, ami nagyon hasznos, ám de nem akkor ha időnként gondol egyet és fullra felfújja a rugókat. Tudjátok milyen érzés a magyar utakon, mint ha egy pin-pong labdát kéne megülnöd, nagyon durva!

Na de a probléma abból ered, hogy a komputer ezt a hibát nem rögzítette, így kb 2 évig ment a szalon és köztünk a csiki csuki, hogy ennek az autónak semmi hibája, mi csak kitaláljuk az egészet. De a szervízvezető adott egy tippet, hogy mikor ismét jelentkezik a hiba, hívjuk ki a 0-24 órás gyors szervizüket. Pár napra rá XV. Késmárk u. autó elkezd pattogni, hívom a szervizt, imádkoztam, hogy ne engedjen vissza az autó ami általában 30 perc után megtörténik, de most mellém állt a szerencse és kitartott 1,5 óráig míg kiért a gyors szerviz. 2 fiatal gyerek kiszáll, szerencsére látták a hibát, nem kellet magyarázkodom, na nekiestek az autónak, ami a következőből állt:

Nagy mellénnyel előveszik a számítógépet és csatlakoztatják a kocsihoz, gyerek felkiát. áááhhhááá itt a hiba egy biztosíték rossz!

Kérdem én mi köze a biztosítéknak ehhez?

Az Ő se tudja de a gép nem hazudik egy biztosíték rossz, persze semmi baja a biztosítéknak :)

Többször újraindítja a gépét, de minden egyes próbálkozás után ua. az a hiba, gyerek elkezdett kicsit izzadni, tanácstalanul nézi a monitor.

Kérdeztem tőle, hogy talán a számítógép is meghibásodott???

Monda, hogy nem, csak nem érti mi a probléma.

Tőlem kérdezte, hogy a kocsi dobozában nem e emlékszem egy kis fekete dobozra valahol, szerencséje volt mert a kárpitozást mi csináltuk Ausztriából behozott 1/2 árú gyári kárpittal, így megmutattam neki, hogy hol van egy kis fekete dobot a hátsó ajtó mellet.

De most jön a lényeg, nem tudta levenni a gyári kárpitot, nekem kellet. Leszedtem, jé ott volt a kis fekete doboz, elkezdte megszerelni, ami abból állt, hogy a csavarhúzó fejével kocogtatta! /mondjuk mást a cserén kívül nem is tudott volna mit csinálni, mert az egész gyantába volt öntve/

Szóval kocogtatta, egyszer csak leenged az autó, leporolja akezét és mondja: -ez kész!

Igen??? Kárpitot ki teszi vissza?

Na annak úgy állt neki, hogy mondtam inkább hagyd!

Legnagyobb meglepetésemre veszi elő a számlatömböt!

Micsinálsz?

-Kitöltöm a számlát!

Mennyi lesz?

45k!

-Anyád!!!

Kurva ideges lettem, majdnem lecsaptam, gondoltam, mond 5K kifizetem egye fene, de megjavítva akkor sincs az autó!

Mondja ha nem fizetek fekete listára tesznek, idegességemben nem tudtam mát válszolni csak azt, hogy én meg nem adok akkor pirospontot!

Beszélni akartam valami illetékessel!

Emlékezdtek az 5110 nokiára meddig bírta? Na akkor lett feltöltve full kikapcsolásig vitatkoztam a szervízvezetővel!

Arra az álláspontra jutottunk, hogy vigyem be a kocsit és kitalálunk valamit!

Ugyanis a kocsi már nem volt garanciális, de ezzel a hibávan már 0 km-es kora óta szenvedünk és regisztálva volt náluk is!

Következő lett a vége, hogy ne kerüljek fel a fekete listára fizessek 15K munkadíjat egyébként ki kell cserélni a számítógépet mert ez a sorozat gyári hibás, a számítógép magyar gyártmány volt és 240K-ba került!

Kifizettem a pénz, kicserélték a számítógépet a kocsi teljesen meggyógyult!

Halle lúja,

De ha tudták, hogy van egy ilyen hibás sorozatszámú számítógép miért nem cserélték ki időben???

Ennyit a márkaserkedésről és szervizről!

Ja +1 történet, gyors és rövid leszek!

Szintén erről a Vítoról van szó, kb. ugyan akkor az ajtóban eltörtek a kábelek! Szép mi egy 7 millás autóban az ajtókábelekhez nem szilikonkábelt tettek, hanem sima rézdrótokat! 2 évet kibírtak, gondoltuk szavatosságba letudjuk, ááá nehogy azt higgyétek, hogy vevők voltak az ötletre, 150K kábelkorbács csere helyett 100K megcsinálták volna ez volt az engedmény, de közben kiderült, hogy nem tudnak ilyen kábelkorbácsot szerezni, hanem 50K összeforrasztgatják a vezetékeket, na ekkor telt be a pohár, 6 évig volt meg a szekér, soha többet nem látott gyári szerelőt!