Gyengülő Phylaxia
22222gondolom és TUDOM !
megmondtam, hogy nem FECSEGEK!
megmondtam, hogy nem HAZUDOK!
amit tudok, azt akkor még nem láttam világosan..........a bagófüsttel infók is kavarognak a levegőben ...
SZERINTEM MEGOLDÓDIK MINDEN, kicsit lassabban, az akviziciókban kis pihenő,
A belső sorok épülnek, az új emeberek aktivizálódnak.........néhány személycsere jól jöhet, mert friss szeleket hoz...
Lehet, hogy a kapcsolatrendszer változását így jobban lehet kihasználni.........pl. a Visonkán keresztül nyereségesebben értékesíteni a premixet, vitamint stb!!!!!!!!
Az irányítás, a holding-szemlélet--------de ezek kézbentartásával............nyereséges pályára kell,hogy állítsa a Phylaxiát!
A hitelek átépítése már hónapok óta elkezdődött...........amint látták, hogy jegyzünk a bankok keresni kezdték az alkalmat.......lehet, hogy nemcsak hitelezésről van szó.........hozzák a private banking ügyfeleiket? (ezért nem vállalok felelősséget, de nem zárták ki, rákérdeztem ugyanis !!!)
EZEN A SZINTEN VENNI IS ÉRDEMES - AKÁR KÜLFÖLDI BEFEKTETŐKNEK IS ----------TŐZSDÉN KERESZTÜL, nem gondoljjátok?
rapista
---------------------------------------------------------------------
2007.10.16
az általános hangulat most a kispapiroknak tett be..........bejött a "késés" elméletem !
szerintem én mertem először leírni, hogy a kispapirok vagy sietve, vagy késve, vagy TÚL-reagálják a hitelválságot !
Ami az átadás hatását illeti - annyit, erről, hogy két esemény zajlott le...
és az győzött, aki kapott a szalagból!!!!!!!!!!!
rapista
----------------------------------------------------------------------------
2007.10.16
felrántják szerintem, mert még a nagy halnak sem érdeke a végtelen csorgás...
ha jóllakot ő is emelkedést vár velünk együtt
rapista
--------------------------------------------------------------
2007.10.22
A kisebbségi részvényeseknek vannak jogai, sokat olvastam régi tőzsdei történeteket.
Nem hagyom magamat sem kirázni, de aki figyeli a beírásaimat, legfeljebb akkor bukott, ha ténylegesen eladott,
vagy el akart adni és nem a legjobbkor tette..
rapista
-------------------------------------------------------------------------------
Re: Erősödő Phylaxia Előzmény válasz erre 2007.08.28
Gazdi es teher beirasai komoly karokat (tobb millas) okoztak kezdo kisbefektetoknek az eco, humet topikban. Csak szolok mert jonnek mindjart a" 22 lesz a phy!" Dumaval...
buxer-
nem 300/4 -re gondoltam !
rapista
----------------------------------------------------------------------------------
ekem elég ! válasz erre 2007.08.30
a tegnapi portfólió tisztítás után elég pénzem van a jegyzésre, phylt nem is kell kótyavetyélnem...........
rohanok jegyezni és héfőn utalok :-)
akár el is búcsúzhatok tőletek!
kár erőlködni, az utolsó jegyzési lehetőség után nincs megállás, NYOMJÁTOK A HÜLYE SZÖVEGET NYUGODTAN, komoly emberre nincs hatással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rapista
----------------------------------------------------------------
2007.08.28
szerintem szeptemberben is nyugodtan vehetsz.........
ez a papir 300-ig csak pihenőket tart...
nem 300/4 -re gondoltam !
rapista
----------------------------------------------------------------------------
2007.09.21
üdv a Topikban !
van Phylaxiád? még nincs? vegyél!
rapista
-------------------------------------------------------------------------
2007.09.26
szerintem épeszű ember, ha nem adta el 41-en - miért adná el mondjuk 35-ön !
a legutóbbi hírek és a pufferolók birkóznak,
mi pedig a nézőtéren -JÓT RÖHÖGÜNK :-)
rapista
--------------------------------------------------------------------------
2007.09.26
nem hiszem, hogy komolyan visszafoghatja valaki is az árfolyamot, hiszen ebben 38-39-es sávban is csak a pufferolók miatt vesztegel------------a 37 csak elvétve, szerintem a cikket megrendelték, nehogy már most elharangozzuk a 40-et :-))))
rapista
----------------------------------------------------------------------