Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Fehér Lovas.

Hathor Előzmény: #153900

Mérgem is van azért megint :)

Ilyet. Itt hagyom a kis tőzsdénket, beszaladok a belvárosba egy lakást mutatni, céges munka, saját magánhasználatú autómmal, ami karcmenetes.

Mi történik.. megyek be a Fogarasin szépen gurul a sor a piros lámpához, ami kb. 200méterre van, egyszer csak durr belémjöttek hátulról.

Remek, pont ez hiányzott, amikor rohanok időre bemutatásra.

Kiszálltam láttam a mögöttem levő fehér suzukinak semmi baja, gondoltam nekem sem lehet nagy bajom akkor, de megnézem mi a helyzet. Kicsit el volt borulva a fejem, ezt meglátva a vétkes kicsaj, aki éppen vezetés helyett a pincsi kutyáját igazgatta az ütközés pillanatában vezettés helyett fal fehér lett. Majdnem összetojta magát mi lesz.

Meglátva autómat megnyugodtam kicsit, de láttam a suzuki fehér festék dörzsölését az autón.

Csajszi vadul elkezdte törölgetni, hogy szerinte semmi baja nem lett. Valójában tényleg nem lett, így nem foglalkoztam vele.. de azért óvom az autót semmi karc rajta, ráadásul két hónapos, és végtére maradt egy egy pöttyöcske a lökhárítomon, festék lehúzás, fehér folt, amit gondolom egy polirral eltüntethető, így elkértem a csaj adatait és tovább mentünk. Mondtam neki, hogy nem igazán érek rá, de ha lemosom és látok valamit, akkor megkeresem. Ennyiben maradtunk, azóta beálltam a garázsba és ennyi, nincs kedvem vakargatni nagyitóval nézni a hibát, de bosszantó, hogy van.

Főleg bosszantó, hogy az ember feleslegesen megy be a saját pénzéből, saját autójával egy olyan munkára, ahova csak ingatlanturisták jönnek nézelődni, fotózgatni.

Na ennyi a történet..

Kellett volna betétlapot kérnem? Kellene ezért átpolíroztatni a lökhárítót? Kellene szervízekbe rohangálnom pár pöttyért, ami azért csak ott van.