Klopp szokatlan húzása
matgab Előzmény: #1513633Abszolút B csapattal én megmondom neked, mert voltak már ilyen próbálkozások kb 20-25 évvel ezelőtt a válogatottnál (Liga válogatott vagy minek hívták), katasztofális volt.
Sallai és Varga válogatott meccs előtti sérülései nekem is gyanús volt. Nehezen tudom róluk elképzelni, hogy cserbenhagyják a nemzeti 11-et.
Ráadásul mindkettő izomsérülést (izomszakadás Sallainál), de mindkettő már a válogatott meccsek után azonnal visszatér. Ugye az izomsérülésnek nincs külső nyoma, nem látható módon keletkezik és elég könnyű elszimulálni. Szóval lehet, hogy itt valóban edzőbuktatás zajlik a csapat részéről, amihez esetleg ők nem akarták a nevüket adni. Vagy valóban ők akarnák megbuktatni az edzőt, de akkor a többiek akik ott vannak miért játszanak így?
A problémát leginkább tényleg ott látom, mintha megszakadt volna a kapcsolat a csapat és az edző között. És a taktika sem tűnik egyre többször megfelelőnek, nem jól reagál a mérkőzés alakulására, ami azért korábban nem volt jellemző.
Rebrov nem lenne rossz választás, de ő sem fogja a világot megváltani. Rebrov szerintem klubcsapat esetén jobb edző, ahol be tudja gyakoroltatni a maga betonvédekező stratégiáját , illetve kellene egy gyors csatár, akit ki lehet ugratni. Nos ilyen csatárral az utóbbi 30 évben nem igazán rendelkeztünk. Tehát nem látom Rebrovban sem a kitörési pontot.
Jelenlegi klub edzők nem hiszem , hogy feladnák poziciójukat a válogatott kedvéért, sem Dárdai (aki szintén inkább a védekezésre helyezte a hangsúlyt és kevésbé tudott mit kezdeni a támadásépítésekkel), sem Borbély, aki talán a legjobb edzőnek tűnik az elmúlt 30 év alatt egyelőre.
A többi az meg mind talán rosszabb alternatíva Rossinál is. Kit hívnánk Keane-t? Hát ő a fradival sem tudta megnyerni a bajnokságot... És nem láttam ott sem elképzelést nagyon taktikai megvalósításról.