Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Klopp szokatlan húzása

TrendMan Előzmény: #1513626

A pénteki legrosszabb döntésem az volt, hogy akkor néztem azt a meccset, a hétfői legjobb döntésem meg az, hogy nem néztem az északír meccset.

Rossi nekem szimpatikus volt, de szerintem most már mennie kellene.

Szerintem nem hoz jó döntéseket, bár nyilván forradalmat csinálni a magyar labdarúgásban igen nehéz.

A válogatott legnagyobb hibája most szerintem az, hogy minden támadás során háromszor vissza akarják passzolni a labdát Szoboszlainak, akit és amit így könnyű levédekezni és így még a benne rejlő dinamika és kreativitás is elvész.

Az egész munka ott kellene, hogy kezdődjön, hogy legyen legalább még egy irányító játékos.

Nem tudom mi lett volna, hogy ha Rossinak nincs ilyen szerencséje Tóth Balázzsal és Lukáccsal, mindkét újonc szerintem fényesen bevált és mégis így állunk.

Varga és Sallai utolsó perces lesérülése kapcsán megfordult a fejemben, hogy passzívan a kapitány ellen próbálnak dolgozni.

+++

Klopp ugye mos tapasztalatot gyűjt a lehetőségeikről, ezért nekik most a rossz eredmény nem tragédia.

Szerintem nálunk is simán játszathatnánk egy abszolút B-csapatot és akkor tudnánk, hogy mire számítsunk.