Elon Musk is a cégről posztolt
matgab Előzmény: #1513169Ebben a politikai környezetben ezen az árazáson továbbra is nagyon kockázatosnak tartom 4IG-t venni.
Egyszerűen a hozam kockázat mutató nem áll össze nálam, ahhoz , hogy a vételt fontolgassa az ember.
Mikor még Freesoftnak hívták , akkor vettem 2000 (mai áron kb 40 ft ) körül. Aztán 2019-ig folyamatosan vettem. 2019-ben el@sztam mert nem adtam el, csak mikor meghiúsult a Tsys vásárlás.
Utána leesett 200-ig kb, ott talán 200-300-nál talán érdemes lett volna venni. De a kockázat ott is megvolt. 5000 sem lett volna, ha nem Trump nyert volna.
De manapság 1500-2000 körül, látva a működését, hogy operatív nyereségességet még a nagyon egyszerű működésű telko cégeken sem tudnak produkálni, úgy, hogy még a hiteleket is kellene törleszteni és amúgy teljesen olyan új területeken akarnak terjeszkedni, ahol Magyarországon, de még talán Európában sincs meg az elégséges szakmai tapasztalat, egy ilyen ellenséges politikai hangulatban több, mint vakmerőség szerintem.
Ha a Fidesz alatt posztolt volna Musk a 4IG-ről, akkor valszeg másnapra duplázott volna az árfolyam, most meg VIP kiszállónak tűnik inkább.