görög bajnok
matgab Előzmény: #1512432Belenéztem a Győr -Riga meccsbe.
Hát komolyan szégyelltem, hogy magyar csapat képes így játszani.
Fülünket farkunkat behúzva várjuk, hogy támadjon és támadjon az ellenfél. Egymás után jöttek a beadások, amiket véletlenül sem akartak megzavarni.
Mintha elege lett volna a győrnek ebből a sok utazgatásból, nehogy már bejussanak a főtáblára és megrakták volna tippmixen a döntetlent, mert azzal kiesnek és a döntetlen még jól is fizet.
Paks ugyanez volt, Debrecen meg természetesen teljesen más dimenzióban van, mint a Köbenhavn. Azt nyilatkozta a hazai 0-3 után az egyik debreceni játékos, hogy még nincs veszve , majd idegenben ki kell javítani a hibákat. Ezek olyan szinten sincsenek, hogy lássák azt, hogy mennyivel le vannak maradva...
Szóval csoda, hogy van a Fradi még az országnak egyáltalán... Én az elmúlt 40 évben, csak a Fraditól láttam olyan nemzetközi kupasorozatban való részvételt, ahol azt lehetett látni, hogy legalább akarnak a játékosok valamit. Talán győzni szeretnének, akkor is, ha esetleg gyengébb teljesítményre képesek, mint az ellenfél. Ők sem mindig azért (főleg az angol befektető és az azt követő időszak, amikor albán és bosnyák bajnokok búcsúztatták a Fradit...
De egy UTE, aki képes volt leszopatni magát mindig akár egy Vadúztól is, vagy egy MTK , aki anno 10 ember ellen idegenben sem volt hajlandó támadni.. BVSC, Vác meg hasonló csapatokat már meg sem említek. Volt egy egy jó mérkőzése a Puskásnak, ETO-nak , Debrecennek (2010 körül), de ezeken kívül nagy semmi.
Csak a Fradi az, aki valamiért akar küzdeni, továbbjutni , de ők sem fognak ezzel a jóval kisebb költségvetéssel és félig eladott csapattal messze jutni az idén - tegyük hozzá valszeg a KL-ben.
Ez a Borbély jó edző, ha Keane helyett azzal a kerettel tudott volna dolgozni, akkor a Fradi biztos megnyerte volna a bajnokságot és akár az EL-ben is tovább jutott volna.