Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

görög bajnok

matgab Előzmény: #1511650

A magyar bajnok Győri ETO kiesett egy izlandi bajnoktól a BL első körében. Most kapaszkodhatnak a konferencia ligás szereplésért.

Ezért tényleg megérte elvenni a Fraditól a bajnokságot...

Nem értem, hogy egy mexikói edző nagy múlt nélkül mit keres Győrben, ennél azért közelebbről is találtak volna bárkit.

És azt is értem, hogy az egész magyar focira szűk esztendők várnak a TISZA kormány beköszöntésével és a Fradi sem biztos, hogy bármilyen eredményt el fog tudni érni nemzetközi szinteken ezentúl.

Igen , nem értek azzal egyet, hogy számolatlanul öntötték a fociba a pénzt az elmúlt 16 évben. És azzal sem, hogy az egész magyar bajnokságot feltöltötték külföldiekkel, az olyan tradicionálisan magyar játékosokat kinevelő csapatok, mint a Fradi vagy a Debrecen is szinte csak külföldiekre építettek. Szóval szomorú, de valószínűleg , mivel az eddigi bőséget a "profi" magyar labdarúgásért felelős szakemberek eltékozolták és a bőség most szűkösségre fog váltani, valószínű, hogy focink ismét a 2000-es évek elejének színvonalára fog esni. A Fradi sem fog innentől fogva zsinórban nemzetközi kupákban szerepelni , a többiek meg eddig sem tudtak ott szerepelni. Marad majd a gyenge teljesítmény, az egyre csökkenő nézőszám, csökkenő színvonal, csökkenő anyagi lehetőségek 22-es csapdája.

A gyerekek majd még ennyire sem fognak focizni, majd mennek plazaba, meg gyorsétterembe és ha megbetegszenek idejekorán, akkor ott lesznek majd a megígért (de amúgy nyilván soha meg nem valósuló) egészségügyi intézményrendszerek meg a csökkenő várható élettartam.

Merünk ismét kicsik lenni, aztán szép lassan elfogyunk, az utolsók meg majd elkülönített táborokból figyelhetik az elsivatagosodó Magyarországon magukat szinte otthon érző népségek leledzését/romoblását...

Megindult egy folyamat- ha nem is manapság, hanem már legalább 120 éve- de most aztán igazán lendületbe fogunk jönni a lejtőn...