foci VB 2026
matgab Előzmény: #1512169A tegnapi nap tippjeit is sikeresnek ítélem meg, bár ezek az afrikai csapatok többet mutattak , mint vártam.
Anglia a bekapott gól után szenvedett és nem igazán volt hatékony, de Kane végül duplájával 2:1-et hozott , míg az én tippem az volt, hogy Kongó nem talál be (2:0).
A Szenegál Belga meccsen 2:0-ra vezettek már az afrikaiak és a 85. perc környékén - rápillantgatva a belgák impotens játékára már azt gondoltam, hogy ezt a fogadást elbukom, de a belga csoda segített , 2:2-re felhozták az eredményt. Ilyen fegyelmezetlenséget, figyelmetlenséget az afrikai csapatok simán össze tudnak hozni, no meg a magyarok persze. Normál európai csapat ezt lehozta volna már 2:0-ról. Az 1:1-es tippem így szintén nyerőnek ítélem meg.
USA Bosznia: telitalálat volt 2:0, nincs is mit hozzáfűzni, egyre inkább érik az, hogy a Final 4-ban ott legyenek az Argentínok, Mexikóiak , USA (nagyon esetleg Portugália) és a franciák.
Mai tippjeim:
Spanyol - Ausztria 3:0 (lassan már csak beindulnak a spanyolok, bár az osztrákok biztos bunker focit (kontrázással) fognak játszani, tehát lehet, hogy nagyon nehezen fogják feltörni őket.
Portugál - Horvát: végre egy jónak ígérkező meccs. Azért ezek a horvátok már nem a 8 évvel ezelőtti horvátok- kivéve Modric, aki még 50 évesen is a Real Madridban és a válogatottban fogja nyomni, ha így megy tovább- és itt sztem a Portugálok 2:1-re fognak nyerni.
Svájc - Algéria: Algériát nem nagyon láttam játszani, ezért teljesen fekete lónak számít ez a mérkőzés, de szerintem megpróbálnak ők is védekezni, de néha el fogják veszíteni a kontrollt és olyan támadásokba fognak belefutni, ahol a svájciak gyors ellentámadást fognak felépíteni. Svájci győzelem abszolút biztos, de szerintem egy soványka 1:0-lal meg fognak elégedni a helvétek.