foci VB 2026
matgab Előzmény: #1512165Francia Svéd meccs tükörsima volt. Én 2:1-et tippeltem, azt gondoltam, hogy Gyökeresék hátha találnak egy gólt, de - már amennyit láttam nem volt rá lehetőségük.
Elefántcsontpart- Norvégia 0:2-t tippeltem, de itt azért Elefántosokban bőven benne volt a gól. A norvégok azért annyira nem meggyőzőek nekem , mint amennyire azt a selejtező sorozatban végigtolták. Lehet, hogy az olaszoknak tényleg semmi keresnivalójuk nem lett volna a VB-n?
Mexikó -Ecuador: itt elfelejtettem tippelni, de ha tippeltem volna, akkor ez a 2:0-ás eredmény abszolút a várt eredmény.
Ma nagyon meglepődnék, ha folytatódna a Anglia ellen folytatódna a Kongói eredményesség, tippem: 2:0
Belgium Szenegál meccsen szinte mindegy ki jut tovább, mert nem ez a fél fog a 8 közé kerülni.
Tippem: 1:1 (és tizenegyesekkel Szengál)
USA Bosznia: toronymagas esélyes az USA. Nem azért, mert annyival jobbak lennének Boszniánál (ugye ez lehetne akár a magyar válogatott is helyette, de hát ugye az azok a fránya ír meccsek), hanem azért mert ő a házigazda és a FIFA meg velejéig korrupt. Tippem itt is 2:0
Amúgy érdekes morális kérdést vet fel, hogy míg a FIFA fenntarthatósággal meg mindenféle újra hasznosítható (amúgy a franc se akarja visszavinni a rendezvény végén, mert marha nagy sor van, inkább csak extra bevételre hajaznak itt is) zöld vackokkal reklámzozza magát, addig Infantino minden meccsre magángéppel megy. Ezzel az utazgatással a VB rendezvénye alatt egy átlagember 78 évi karbonlábnyomát használta el... Nem semmi! Kvázi pont olyan, mint a parlamentünket 20 fokon tartó kormány, akki azt mondják az embereknek, hogy ne használják a klímát esténként...