foci VB 2026
TrendMan Előzmény: #1511938Erre a kérdésre visszatérve, én úgy látom a minimálisan szükséges 'beszálló' ehhez a vb-hez hogy legyen 10+5 játékosod, akik képesek végigrohanni a 90 percet.
Nekünk ilyen nincs láttuk, hogy a gyenge írek kétszer is milyen magától értetődő egyértelműséggel szorítottak be minket a kapu elé, amikor az érdekük azt kívánta.
Van egy szem világsztárunk, aki úgy végigjátszotta az idényt, hogy talán az egész világon ő töltötte a legtöbb percet játékban.
Őrá nem lehet építeni, hogy még egy ilyen tornát is színvonalas játékkal végig tud vinni.
Van 5-6 kiegészítő ember, akik még többé-kevésbé megütik a nemzetközi színvonalat és a többi, az már összeesne ennyi futástól.
És van egy szövetségi kapitányunk, aki máig nem adott magyarázatot arra, hogy a kritikus mérkőzésen a kritikus helyzetben miért cserélte be Mucsit, akin akkor minden elment.
(Mucsi szerintem azóta se játszott 1 percet sem a válogatottban.)
Ebből nem lehet főzni, ebből maximum egy tejbegrízt lehet összehozni, ami a legforróbb helyzetben majd rád ömlik és leforráz.
(Az ivószünetek hatását nehezen tudom megbecsülni, mennyi kraft marad emiatt extrában?)