Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

EU kontra Trump

matgab Előzmény: #1509137

Valahol ez a grönlandi elcsatolási folyamat az USA részéről szinte pontosan ugyanaz, mint amit az oroszok csináltak az ukránokkal.

Úgy néz ki, mintha a világ vezetői már látnák, hogy itt a vég és az utolsó erőforrással bíró vagy a globális felmelegedés esetén még lakható területeket (Grönland ugye azt jelenti zöld sziget, hiszen régen zöld volt nem hó és jég) próbálnák meg lefoglalni maguknak.

Ha a dánoknak is lenne amerikai kisebbsége, akiket piszkálnának, akkor már egész biztos, hogy az USA hadserege megtámadta volna Grönlandot, csakúgy mint az oroszok az ukrikat.

Örültem amikor Trump győzött, mert jobbnak tartottam , mint a tökhülye Biden a woke-s háborúpárti , vakcinás demokrata globalista háttérhatalmánál, bár kétségbeejtőnek tartottam már akkor is , hogy csak e két hülye közül lehetett dönteni. De csalódnom kellett , mert ez a Trump hülyébb mindenkinél is...

Sajnos ugyanezt várom Magyarországon is. Katasztrófa, hogy a Fidesz és a Tisza közül lehet választani. Ezek közül egyik sem kell már, bár amíg a Fidesz nemzeti konzervatív volt, addig szavaztam rá régen. De ez már délamerikanizmus , amit a Fidesz csinál. Így az egyetlen (számomra) továbbra is ideológiailag vállalható pártra fogok szavazni a Mi hazánkra.