Karácsony alkalmából
Koffein Előzmény: #1508829Mindenki saját magának vonja le a konklúziót :)
én úgy gondolom, amennyire letudom szűrni, hogy a pareto elv itt is érvényesül, van kb 20, de inkább 10% ha nagyon jó indulatú vagyok, akik radikálisak, semmi kép sem akarnak asszimilálódni, van 80-90% akik jobb élet reményébe jöttek és azt kezdik észrevenni, hogy ugyanazt kezdik kapni, amiért elmenekültek anno. A hangos kisebbség, az a 10% megtanulta használni a médiát, tudják miként kell a politikusokkal, médiával kommunikálni, megszerveznek karácsonyi, húsvéti felvonulásokat, mutatja a tv, közösségi média, felnagyítás megvan, utakat zárnak le, hogy imádkozhassanak, ez is azt mutatja, hogy felnagyítják a történetet, hogy nagyobbnak mutassák magukat, média, közösségi média beszámol, megy a kattintás...
Amíg nincs meghúzva a határ, hogy ezt nem lehet csinálni, mert a keresztények sem, a zsidók sem mennek oda ramadán idején és vonulgatnak, meg találomra zárnak le utakat és pár templomnyi ember imádkozik legforgalmasabb utakon.. tehát, amíg nem egyformán van kezelve, addig szerintem a honfoglalás centiről centire történni fog, amit a bennszülött önmaga ad fel, mert hisz a karhatalomnak, hogy az ő érdekeit képviseli...
Nem azt mondom mindenhol, de már vannak országok, ahol úgy néz ki, hogy a behódolás megtörtént és nem is csodálkozom, hogy az amcsik már nem osztanak meg hírszerzési adatokat, és kezdik ellenfélnek tekinteni egyes szövetségeseit...
Visszatérve, ahonnét indultunk, a marketing csak lereagálja a dolgokat, azaz annyira független/semleges próbál lenni, amennyire csak tud, hogy ne sértsen senkit ebben a nagy demokráciában, mert ha megsért egy csoportot, akkor az egész világ arról beszél, iszlamofóbnak meg fene tudja minek nevezik, plusz terror fenyegetéseket is kaphatnak, kevesebb ügyfél.. nem egyszerű... legyengült a nyugati társadalom védekező képessége úgy általánosságban...