R.G.
Koffein Előzmény: #1508173Jó vágású menekültek Szíriából.. ja nem :D
Kiállt, elmondta a magáét, készültek jó videók, képek, a marketing anyag megvolt, visszarepült Hollywoodba.. bármi is történik, nem vele és nem is családjával fog történni, hanem az átlag emberrel..
Erre mondom, ha a harmadik világot hozod be, akkor azt a kultúrát is kapod... pár hete volt hír a németeknél, Berlinbe az integrációs vezető elköltözik a kerületből, mert félti a lányát, hogy megerőszakolják... amúgy jól haladnak, minden oké... nekem ez azt sugallja, minden rendben, te kisember, légy befogadó, húzd meg magad, csak ne az én lányomat erőszakolják és ne is az én fiamat szurkálják meg, ezért én mint politikus aki ezt az egész integráció vezetem biztonságosabb környékre költözöm, mert nekem és családomnak nem elég biztonságos, te maradj, mert minden okés, ha úgy látjuk, akár még hozzunk belőlük, az nem érdekel hogy veled mi történik... szimpi hozzáállás..
Másik sztori, a héten jött szembe, hogy egyre több német település mondja le a karácsonyi vásárt, mert túl sokba kerül biztosítani a kilátogató emberek biztonságát...
Amúgy minden rendben van a várfalak mögött.. na jól van, kiventiláltam magamból..