Regisztráció Elfelejtett jelszó

A HDI és a termékenységi…

TrendMan Előzmény: #1507578

Nehéz erre okosat mondani, mert mint írtam korábban, ha egy sztereotip állítás többnyire igaz is, abban az esetben is van rengeteg kivétel.

Amit én megfigyeltem, hogy vannak jó nők, meg elhízottak.

A jó nőket körülugrálja a párjuk és tejben vajban fürdeti, azok látszólag jóval kevesebb házi munkát végeznek és az is inkább a gyerekekhez kötődik.

A nem jó nők meg különféle fórumokban sírnak arról, hogy odahaza ők végeznek minden feladatot és a férjük szinte semmit.

Ez is nyilván viszonylagos, hiszen kifesteni, vizet szerelni, társasházi közgyűlésben ülni többnyire a férfiak dolga és, ha az autóval valami gond van, azt sem a feleség intézi.

Az anyós viccekről az jutott eszembe megint csak, hogy vicceket gyártani is férfi dolog, mint ahogy a legtöbb szellemi tevékenységet - akármilyen okból is - többnyire férfiak végzik. Talán ezért szólnak ezek a viccek anyósokról és nem apósokról.

És igen, van egy olyan megfigyelésem, hogy a jólétből meg a kényelemből egy nőnek sohasem elég, mindig több cipőt és szolgáltatást szeretnének, erre aztán a fogyasztói társadalom jól rá is pörög.