A HDI és a termékenységi…
matgab Előzmény: #1507503szerintem minél jobban megismerjük a nőket, akár mikró szinten az egyéneket, akár össznépi viselkedési formákat, annál kiábrándítóbbak.
Régen naív voltam és azt hittem , hogy ők is azt akarják amit én , hogy érezzük jól magunkat, röhögjünk, szexeljünk, őszinték és a valós értékeket , a belső tartalmat szeretik.
De egyre inkább azt látom, hogy 10-ből 9 csak élősködik a párján, főleg a gyerekek megszületése után, zsarnokoskodnak a szeretteiken, nem teszik bele nemhogy ugyanazt az erőfeszítést, de a harmadát sem annak amit egy pasi megcsinál.
Ha nő nélkül él az ember, akkor azt úgy érzi probléma. Ha nővel, akkor már nemcsak a saját problémáit kell megoldania, hanem a nő problémáit is a pasiknak kell megoldaniuk. Cserében hála szeretet, megbecsülést kapnak? Dehogy kapnak, minden marha természetes ami hogy "jár nekik".
Nővel együtt élni kb majdnem olyan , mint egy 1000 méteres futóversenyen 50 kilós kővel futni a hasadra kötözve. Kiábrándultam belőlük és nagy tisztelet a kivételnek.
Gyerekek előtt a párválasztásnál 80%-ban döntő az, hogy anyagilag biztonságot nyújtson nekik a pasi (ha már eleve biztonságban vannak, akkor meg luxus színvonalat).
Nem nagyon látni gazdag szingli csávót (kivéve, amelyik tudatosan egyik csajról a másikra ugrik) viszont a csóró csávó az nem nagyon kell senkinek. Lehet akár okos is , értelmes is.
Még a 70-es évek vagy azelőtti generáció kicsit más értékrenddel rendelkezett, de nem véletlen, hogy minidg anyós viccek vannak és nem após viccek.
Fiam most kezdte az iskolát. Vitt két kis csokit, odaadta 1-1 lánynak, megdícsértem, hogy milyen úriember. Aztán másnap is meg harmadnap is odaadta a csokit a lányoknak, az egyik lány a csokipapírt nyomta vissza a kezébe.
Mondom fiam, nem jól csinálod... Te nem eszel a csokiból , csak minden nap odaadod nekik, ez már nem jó. Most is add nekik oda a csokit, de mondd el nekik, hogy minden nap hoztál nekik a csokidból és soha nem ettél belőle és te is szereted a csokit, ha gondolkodnak mit tegyenek, akkor javasold, hogy felezzétek el.
Amelyik visszaadja neked, vagy elfelezi veled, az szeret téged is, annak vigyél legközelebb is. Amelyik nem ad vissza neked belőle, az meg csak magát (és a csokit) szereti, az csak kihasznál téged....
Na szóval így van ma már ez már egész kis korban is...