Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Korrupció

Spade Előzmény: #1504874

Ha ha ha, transparemcy, mi ? Sztem még pár hónap és ,megy a levesbe Mo-n és az eu-ban is a gyorossuri banda. Az usaid botrány meg a pénzügyi korrupciók amit Muski majd jól feltár rmagával rántja az összes gyorossuri szervezetet. Egyébkén érdekesek a fejlemények, amit javaslok figyelni kell OV szavait.,, A gyorossuri kiseprűzését már hetek óta mondja valszeg az usaid botrányokat megálmodta előre. Most mit mond ? Brösszelt a libsiktől el kell foglalni. Mit jelenthet ez ? Szavazással nyilvánvalóan nem lehet hiszen nincs közben eu választás.. Sztem az várható h Ursulát lemondatják, még idén, mert a szhia adattárában majd nagyhirtelen megtalálják ursula vakcina smseit esetleg ki is szivárog. És aztán jön ,majd a vagyonbefagyasztás, kitiltás usból stb, esetleg ursula végletesen becsicskul trump és musk felé akik utálják ursulát egyébként mint a szart. Manfredet a mostani német választás renditi majd meg vége a bevándorláspártiságának. Szegény balfasz kicsimagyopéto és hologramm pártja se fog nagyon áradni, nem kap tőlük zsozseszt, Valszeg a hvg-t,telexet,444-t stb se sokáig olvashatod,jelen formájában pénzszűkében megy a szabadeuropa után sztem. Majd meglátjuk