Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

wizes Előzmény: #150400

Kit értesz kezdő alatt?

Én is az vagyok, pedig az első részvényem 15 éve vettem, ..... de csak az uccsó pár hónapban kezdtem vele komolyabban foglalkozni és önerőből szakkönyvek, folyóiratokból plusz a netről csipgetve kezdtem képezni magam, mert komolyan veszem hosszú távon.

Mindenki rendelkezett valami tapasznyalattal, tehát senki nem volt szűz, mert volt brókere és számlája, - mindenkit a saját brókere hívott meg emilben vagy telcsin, ezért absz zárt volt, csak Erstések voltak, - valamint kötött már üzletet, volt aki régóta de bizonytalan volt.

Azért volt jó mert nem vitte el az idő felét az alapok ismertetése, - zömében ahogy láttam mindenki tisztában volt valamennyire vele, de legalább annyira, hogy durr bele a közepibe és 3 napig nyomta a srác, nem csalt időt, sőt hozzátett, érthetően és világosan magyarázott.

Ha 2 héttel előbb van az uccsó nagy bukóm biztos nincs, mert szabályosan csináltam amit kellett de nem figyeltem több dologra, ezután figyelek és higgadtabb vagyok.

Nagy hangsúlyt helyezett a cihológiára.

Alap a gyertyás chart amit eleve kiszúrtam régebben: nekem ez fexik és ez érdekel.

mintha nekem tanátták volna ki!

Szal lyó volt!

Nna!

;<))

És a lényeg: - akkor is megérte volna ha teljes áru de így aztán végkép!!!

o)))