Regisztráció Elfelejtett jelszó

Lézer Jani terel

matgab Előzmény: #1501314

Hát igen, azért a magyar egészségügy tesz arról, hogy ne a cukorba haljon bele az ember, hanem bármi másban előtte.

Miközben agyament összegeket lop el az országból. Ebből tényleg komoly felzárkóztatást lehetett volna csinálni, de a NER bankszámláin kötöttek ki az összegek. Az utak- még az autópályáink is rosszabb minőségűek, mint egy átlag szlovén vagy szlovák mellékúté. Olaszokhoz képest nem is említem.

Az árak, meg elképesztően elszálltak az elmúlt 10 évben. Globálisan is , de itt jobban látom, hogy behozzuk a nyugatot, mint a bérek tekintetében, ahol már messze nem a lengyelekkel versenyzünk, még csak nem is Romániával hanem lassan Albániával.

Persze mindig lehetne még rosszabb is.

Ebbe a szar helyzetbe a migránsok sem akarnak jönni, ez azért nagy előny. Csak pont ugyanemiatt a magyarok is dobbantanak. Most már nemcsak a mosogatófiúk mentek el, meg a sofőrök, hanem az egészségügyi személyzetünk, tanáraink, szakmunkásaink és a többi kvalifikált szakma is.

Ha én ma lennék fiatal, én is elmennék már.

És akkor arról nem is beszélve, hogy idehozzák ezeket a csodás kínai üzemeket, amik biztos, hogy előbb utóbb szanaszét szennyezik a környezetet , de majd jól eldugják, akinek meg le kellene buktatni őket, azt majd jól lefizetik és előbb utóbb tönkre fogjuk szennyezni az országot. A kínaiak másképp állnak a világhoz , mint a nyugatiak. A nyugatiak sem jók, de a kínaiak nagyon veszélyesek.