Regisztráció Elfelejtett jelszó

PISA: dől a torony

Spade Előzmény: #1500749

nagyon nem akarok belemenni, de sztem az MI az sokkal kreativabb/intuitivabb mint az ember különösen a big data miatt. Mert a kreativitás nem más mint ami a tudás hiányát pótolja.Márpedig minél többet tudsz mások számára annál kreativabbnak/intuitivabbnak tünsz hiszen nem tudfják a gondolkodásod kiinduló pontjait. Jó példa erre kaszparov birkózása a sakkban a számítógéppel és annak tanulságai illetve az mi "megoldások" ,amit a programozók se tudnak h honnan jött (nyilván az MI "kreativitásából").Lehetne még a kreativitás/intuitivitás másik forrása valami "isteni sugallat (megérzés)" Megjegyzem az lmbtq/gyorossuri mozgalom kb 150 évvel vetette vissza a zemberi civilizációt. , De ezt hagyjuk igazi materialista lmbtq liberális isteni sugallatban nem hihet Ezért aztán pisa tesztben se próbálja mérni.A lényeg h a jövőben az úgymond kreartivitást nyugodtan rábízhatod az MI-re ezerszer jobb lesz benne mint az ember. Az MI szimbiózisban más emberi skillek kellenek vagy az emberi agyat össze kell kötni a számítógéppel és a számítógépes networkokkel bekapcsolva a big data hatást (így iszonyatosan megnövelni a zemberi "tudásbázist", sztem

Monnyuk amit írtam az inkább az intuícióról szól, de már mind1.