Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 10milliárd??? avagy az űrbiznisz vajon mi ??

Spade Előzmény: #1500471

az űrbiznisz lesz a közeljövő egyik legnagyobb biznisze a világon. A 4ig-t mindig egy kamunak tartottam, de sok olyan dologban van jelen amelyikből bármelyik bedurranhat. Az űrnél már ott gyanakodhatnátok h nemsokára megy fel a magyar űrhajós, gondolom nem a faszát verni megy fel h úgy gyönyörködfjön az ablaknál a föld képében. Aztán ott van a mesterséges inteligencia meg az eü-MI- fejlesztés, 5G, ha mind-ben összeműködnek a kínákokkal hatalmas versenyelőnybe kerülhetünk az eu-n belül. Egyébkéánt én nemtom minek rinyálni az eu egyetemi együttműködésben való részvételért Erasmus stb. . Már régen el kellett volna indítani a kínai, dél-korreai japo egyetemekkel való diákcseréket. és kutató cseréket. Azok szivesen néznék meg az eu-t mi meg az ázsiákokat. Az eu oktatás megy le a picsába ott kéne eleve hagyni öket az oktatási együttműködésben, Minél jobban büntetni meg kizárni akar minket az eu, annál jobbat tesz nekünk már középtávon is sztem csak gyorsan nyitni kell ázsiákok felé. Megjegyzem a világban a magyar kutatás hírneve a 2 nobel díj óta jelentősen megugrott az eu-ban is és ázsiában is, szal lenne ránk kereslet. Tehát a 4ig- könnyen behúzhat bármelyik területen egy ászt