Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1499911

Nyilván nem olyan szakmák ezek amiket nem lehet kitanulni. Tehát ha csinálnám, akkor megtanulnám, mint ahogy kisebb dolgokat meg is csinálok magamnak én is, ma már youtube-on egy csomó dolgot meg lehet nézni, hogy hogyan kell megcsinálni.

Főleg ha jól emlékszem te eleve valami műszaki iskolába edukálódtál, tehát nyilván jobb alapokról indultál.


De, azért kerítést nem nagyon építenék magamtól - nem is nagyon tudok. Meg ez egy társasház. Én nem fogok lebattyogni a vízcsapért az OBIba ott szívni azzal, hogy elsőre rosszat választok, vagy megkérdezi az eladó, hogy milyet kérek, nekem meg fogalmam sincs, hogy mit kéne tudnom egy vízelzáró csap műszaki tulajdonságairól.

Aztán mehetnék vissza, mászhatnék le a gödörbe, szophatnék mert nincs rendes szerszámom stb stb.

Aztán utána elment vele 2 napom. Amit tölthettem volna a gyerekeimmel, vagy pihenhettem volna éppen. Míg az összes többi lakó szarna bele az egészbe és köszönik szépen elvannak. Hát hiányzik ez nekem?
Nem.

A redőnyt azt nyilván magamnak csinálhatnám meg és az sem egy bonyolult. De mégiscsak 1 szál eltört szart el kellene menjek beszerezni. Ahhoz is biztos kell egy célszerszám, amit emiatt az 1 alkalom miatt megvehetnék. Ott is jönnének a kérdéssel, hogy de milyen szerszám kell pontosan... Aztán ki kellene találjam hogy hogy van összerakva, hogy szedhetem szét, hogy cserélhetem ki. Valamit elbasznék, eltörne egy másik szál vagy pöcök. Mehetnék vissza a "redőny alkatrész boltba" megvenni az eltört bizbaszt. Mivel dolgozom , vehetnék ki szabit, hogy ezekért mind elrohangásszak. Eltelne vele 2 hét és még mindig nem lenne jó a redőnyöm.

Szóval nekem megéri inkább kifizetni egy normális szerelőt, csak találjon ilyet az ember.