Regisztráció Elfelejtett jelszó

Izrael vs Palesztinok

matgab Előzmény: #1496183

Az arabok inteligens módon megtervezték a támadást, a Moszad meg a CIA meg még inteligensebben hagyta , hogy végre is hajtsák.

Nem akarták ők lekapcsolni az akciót, sem a fegyverek behozatalakor, sem az üzembehelyezéskor.

Kiszámolták, hogy ez a kb 1000 áldozat , ez olyan nagyságrendű ami nem okoz jelentős gazdasági társadalmi problémát, viszont elég nagy ahhoz , hogy mindenkinek legyen legalább egy olyan ismerőse, akinek a rokonát ismerősét lelőtték, megsebesítették és ezáltal egy széleskörű támadást lehessen indítani a palesztinok ellen. És az izraeli ellenzéket és azokat támogató tömegeket be lehet suvasztani az egységkormányba, illetve egységesen a nemzeti jobboldali erő mögé felsorakoztatni.

És el lehet törölni Gaza-t a föld felszínéről, szanaszéjjel lehet bombázni, elzavarni az ott élő palesztinokat és humanitárius katasztrófát előidézni, anélkül hogy a világsajtó ne intézné el egy vállrándítással, hogy az arabok maguknak köszönhetik ezt.


Aztán, hogy ebből mi lesz még, belerángatják-e Iránt, Szíriát, vagy csak megregulázza az USA (szorosabbra fűzik a viszonyt) Szaud Arábiát /Törökországot azt nem tudhatjuk.

De egy szaros kis gázai konfliktus miatt nem aggódna Zelenszkij , hogy nem jut neki fegyver, hiszen Izrael kisujjával lenyomja a palesztin erőket. Itt nagyobb cél lehet a háttérben, amit mi még nem tudhatunk.

Igen , most arcára fagy a mosoly a hülye európai politikusoknak, mert mit fognak csinálni, ha ezek a radikalizálódásra hajlamos arab tömegek megindulnak Európa felé, akkor mit csinálnak ?
(Vagy nem pont ezért verte keresztül mostanra Brüsszel erőszakosan a kötelező bevándorlási kvótát??)
Beengedik Európára ezeket a vadembereket? Már így is sokan vannak, de ha hirtelen bejön ide a meglévő afrikaiak /ázsiaiak mellé egy 20-100 milliós addicionális arab kontingens, akkor mi marad Európából??

Vagy most fognak hátra arcot csinálni , segget csinálni a szájukból és nem beengedni a migránsokat? Nem hiszem...