Világos, mint a borsodi világos...
Koffein Előzmény: #1495666Bútoros sztori, ugyanazokra kértem 3ajánlatott, 1 konyhaszekrény, konyhapult, plusz ruhásszekrény...
1 versenyző: 900e / 2 versenyző 1.500e ft / 3 versenyző 790e ft...
éééés ki volt a legjobban meglepődve, hogy nem ő jött ki nyertesen? a 2es számú versenyző... aszondja, mondjam meg mennyim van rá oszt megegyezünk... vicc.. :)))
...............
Másik sztori, ajtó csere, cégtől kijön ember, leméri, megbeszéljük, hogy ajtó kivesz, nemcsak kifúj purhabbal, hanem szépen visszaépítitek... oké, ez ennyi és ennyi... oké, pacsi... eltelik 3hét, hozzák az ajtót, melós kérdi, mibe egyeztek meg? mondom az igényt.. néz, eeejh ez nincs ide írva, nem így készültünk... mutatja a papírt.. mondom oké, értem, hogy nincs semmi a papíron, de akkor a kolléga, mi a fenét írt a macsi ipadbe? meg lett beszélve, hogy vissza lesz építve faszán, csak festeni kell.. aham, kifújta purhabbal oszt viszlát... még a sittet is otthagyták... megoldottam a sitt kérdést, csak maga a tény bassza fel az ember agyát, hogy relatíve nem olcsó ajtó, jó nevű cég, ilyen szinten negatív élményt hagy az emberbe...
.......
ilyen sztorik után, csodálkozik a köv szaki, hogy hangfelvétel készül a megbeszélésről, munkaátvétel előtt vízmértékkel nézek át mindent, és amíg nem 100%, addig nincs kifizetve a meló...