Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1495247

Eladtam az összes kva CLEU-t.

ez egy kicseszett hosszú és nagyon rizikós utazás volt, ahol 4,7-től 0,5-ig oda vissza többször megjárva a poklot és a mennyet , a végén már egy kibaszott nagy pakkom volt benne.

Egész végig ott lógott damoklész kardjaként az, hogy kivezetik a kínai részvényeket a NASDAQ-ról, hogy reverse split lesz és bukom az egész pénzem, hogy kirobban egy háború az USA és Taiwan miatt, hogy az egész reportjuk amit jelentenek egy oltári nagy kamu és kamu akviziciókkal veszik ki a pénzt a cégből és kamu hírekkel (Aiways merge) tolják fel az árfolyamot. Már ha kommunikálnak, mert kicseszettül nem kommunikált a cég , akkor sem ha épp emelkedett 20%-kal az árfolyam, vagy ha épp esett 50%-kal az árfolyam akkor sem.

Az egész tele volt sztem bennfentes kínai kereskedéssel, akik sztem maguk shortolták rommá a részvényeiket és ha már kicsavarták mindenki kezéből a részvényeket és visszavásárolták saját shortjaikat, akkor meg megint saját magukkal kereskedve tolták fel az árfolyamaikat.

Szóval kemény volt, vége és nyereség volt a végén. Ez a lényeg, meg, hogy az ember ha nem totál szerencse játékot akar játszani a tőzsde központjában az USA-ban, akkor soha többet ne vegyek ilyen mikro szar részvényeket , főleg nem kínaiakat!