Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moszkvát is támadják a drónok

prfecó Előzmény: #1494463

Gábor , elképesztően oroszbarát vagy ha nem látod ki indítottt el a háború kezdetét , majd 4-5 relatív nyugodtságát , majd a háromnapos tervezet teljes Ukrajna letámadását.

Oroszország vissza akarja foglalni a cvolt szovjet birodalmat. Korábban minden kisebb - nagyobb háborús cselekedeteit elnézte még Amerika és EU is. Krim elfoglalása se verte ki a biztosítékot.

Most , hogy Ukrajna teljes haderejével beleállt az oroszok elleni háborüba , Te egy ország hivatalosan megválasztott ország Elnökéről beszélsz. Arról , aki nem menekült el a háború elől.(Prigozsin féle játszadozásnál már felszállt Putyin Elnöki gépe és Putyin két napon keresztül rettegett, Fehérorosz Elnök rendezte le a dolgot)

Orbátn én egy talpnyaló , megalkuvőnak tartom mégis a magyar nép választotta meg Nem Biden , nem Putyin hanem mi magyarok. Ugyanezt tették az Ukránok is.

Miután 1,5 év alatt az oroszok semmit sem értek el céljukból , remélhetőleg az orosz elit lassan süllyesztőbe küldi Putyint.

Még pár hónap és ukrán tüzérség nyugati fegyverekkel porig bombázzák a szeperatista orosz erőket és az árulókat. Utána jön Krím , aztán később még bármilehet.

Remélem , ha valaki megtámadja a hazádat , családodat és Te ez ellen mindent megteszel.

Vagy ugyanilyen talpnyalóan viselkedsz , mint amit most mondasz az oroszok érdekében.

Zelenszkijnek miért ne legyen luxus birtoka ? Orbánnak nincs? Putyinnak legalább 15 állami pénzből építetett hatalmas birtokai van, Krímben palotája van. Csóri oroszok meg nyomorognak és már legalább 150.000 hallt meg vagy sebesült meg úgy , hogy nem tud visszatérni az értelmetlen háborújukban