Orvosi igazolás
Koffein Előzmény: #1494196Örülök, hogy ilyen szimpla vagy, értelmezés nélkül kiragadsz mondatokat és kommentálod, ami nem tetszik :)
1, nem kell közéjül lövetni, mert kifárasztás megy, és ahogy fáradnak a lázongók, úgy a felmondások meg is történnek...
2, tüntetés jogcímén nem bulikázni kell olyan sztárfellépőkkel mint karigeri, hadházy és társaik, hanem összefogva egyszerre felállni.. valljuk be, megfogni egymás kezét, kockás inget felvenni és szolidarítani cuki történet, de a kormányt nem hatja meg...
Megpróbálhatsz úgy beállítani, hogy a tanárok ellen vagyok, mert nem vagyok, sőt! én örülnék a legjobban, ha a tanári közösség szeptemberben összefogva nem venné fel a munkát, nem kezdene tanítani, és megvívnák azt a harcot, amit már több éve meg kellett volna vívni, és pozitív irányba indulna valami. De mindnyájan tudjuk, hogy nem ez fog történni. Az ubi szeon után újra lesznek tüntikék, sztárfellépő Noár, Hadházy, majd Lili is tol egy slam poetryt, elmondják ismét, hogy o1g, hazaárulók, lopnak, annál is többet, ahogy közeledünk a választások fele, majd a dk is rárepül, mint ahogy a momentum is, donáth anna, és dobrev is tiszteletét teszi ferivel együtt és 1év múlva ugyanilyenkor ismét rácsodálkozunk, hogy az európai uniós választások is elteltek és a tanárok is ugyanúgy szopnak, ahogy a diákok...