Regisztráció Elfelejtett jelszó

ki számít szegénynek?

Ibiza Előzmény: #1492152

Legfontosabb amit egy család adhat az a gondolkodási mód..az optimista látásmód..az, hogy nem kell elfogadni a neked leosztott lapokat..és persze a tudás..a tanulás.. nem feltétlen iskola hegyek.. ha van mentorod akkor az nagy segítség..a mentor is csak gondolkodásmódot adhat..amit nagy dolognak gondolsz azt simán meg lehet csinálni.
A legtöbb ember berajzolja magának..húúú de jó lenne ilyen olyan autó..meg egy 66nm-es lakás... meg egy kis pénz.. ez mennyi 100milka.. terved? az nincs.. ráadásul ha ezeket berakja a vágy kategóriába..akkor már fejben nehezen elérhető lesz.. egy vágyálom.. kis tervekből csak kis pénzek kis eredmények lesznek.. az emberek többsége nem hajlandó 1-2-5évet várni egy komoly eredményre..kellenek tervek.. és álmok..a terveknek az álmok irányába kell mutatniuk.. utána kell egy kis szerencse..ha nincs akkor kemény meló.. kockázat..
Sajnos 30-35éves korodig ezeket az alapokat ki kell alakítani. Ha család kinyögött nektek egy lakás belépőt.. fizeted hitelt a rezsit..1-2gyerek különórák.. akkor már csak sima szorzás.. 1sima diploma 400e nettó.. asszonynak 250.. ez évi átlag 5% emeléssel számolva..szorozva 40évvel.. annyi lesz a jövedelemtermelő képességed 65-70éves korodig....és ebből jönnek le a dolgok..mondjuk havi 500-550ezer.