Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ukrajna NATO Oroszország

Ibiza Előzmény: #1490937

Igen, oroszok (amcsik sem) készültek a régi módi gyalogsági, háborúra amit a tüzérség és a légierő támogat. Látszik a 80as évek technikáját simán verik a 2000es évek védelmi fegyverei a nyugatnak.
Oroszok a régi raktáron lévő felszereléssel tervezték elfoglalni a területeket. Ahogy az amcsik szokták. A cserére szánt fegyverekkel hasznot, előnyt szerezni vagy leszámlázni valakiknek a drága hatástalanitás helyett.
A nagyrakétás harcot nyerhetik oroszok, bár sok különleges agytröszt stratéga dolgozik amcsi oldalon a mi lenne ha fejezetekkel. Van egy képlékeny szövetség is.. iráni kinai orosz.. gondolom kinában is megy a matek.. és még ott a török..aki hintapolitákázik.
Most talán a nagyhatalmak befolyási övezeteinek újraosztása van elsődlegesen..másodlagosan kelet nyugat harca.. a nagyképű fehér ember és a feltörekvő ázsiaiak.. de mindenképp az usa befolyási övezetének kiterjesztése Európára / keletiek kiszoritása innen. Eu lecseréli kelet nyugati partnerségét egy kiszolgáltatott amcsi függőségre. Ehhez csak annyi kellett lefizetnek pár szarzsákot.