Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás - Biztonság- célpont

Ibiza

- Dolgozol sokat, megy a bolt, jön a pénz.. 1-2-5---sokmillió.. veszel nagy autót..kiöltözöl mint Szaros Pista Jézus nevenapján..milliós óra..egzotikus nyaralás.. ragadnak a csajok..irigy a szomszéd.. befutottál...bejött az élet...nincsenek határok
Igaz pupos és kancsal vagy.. és 123cm magas de kezded elhinni zseni vagy és magadért szeretnek.
A helyzet az, célpont leszel vagy lettél.
Jönnek manöken csajok olyanok akik korábban rád sem néztek.. elmondják még soha senkivel nem volt ilyen jó.. még a tapétát is lekaparják a boldogságtól..sokat kérdezgetnek üzletről..néha elviszed őket a bankba.... csodálattal néznek milyen ügyes vagy..kicsit sokba kerül a fenntartásuk.. zsebpénz..itt van vegyél magadnak pár güncöt..
Jönnek ismerősök..újak, menők.. 100milliós autó.. rolex.. lassan épitkeznek ne gyanakodj..elhivnak bulikba ahol ott vannak a celebek is..önkoris emberek.. egyszer csak belevesznek a tutiba.. látják jó fej vagy miért ne keresnél többet.. mazsolázhatsz "banki végrehajtásos" listákból..mondják érdekel e az okosság..nem tudják vagy e akkora de 25 - 50 millió kell a dologhoz.. de simán duplázhatsz.. persze bizonyitani akarsz ez meg sem kottyan neked.. gyanakodsz de összehoznak egy talit egy nagyon fontos emberrel aki kicsit késik..nagyon siet..de nagy kaliber.. elmondja nem nagyon szeretik az újakat mert csak a baj van velük de téged 007 ajánlott csak azért.. be van csatornázva O.hoz.. meg a Rogán is a partnere de részleteket nem mondhat.. és már megy is..mondja a nagy ember majd a titkára keres..az intéz mindent.. 25 milla lesz.. indulásnak.. belekerültél a zsirba.. 2-3 nap múlva keres is az ember.. átveszik a pénzt.. pár nap múlva kapsz egy ingatlan listát.. felhiv ember.. maradsz ezen a szinten vagy emeled a tétet..egyik ügyfél lebetegedett beszállhatsz helyette ez is 25 guriga.. ezt is viszik..már számolod a 100at mit is fogsz vele csinálni.. jön a hir..kéne még 2x5 mert valaki xx pártból bekerült a buliba és neki is kell osztani..
Ha visszalépsz vagy kiszállsz akkor lesajnáló tekintet..ugye mondtuk kispályás.. ( ezek csak a képzelet szüleményei semmi köze a valósághoz)


- A másik, amikor valódi bűnözök a hiénák mennek rád.. a vállalkozásodtól függően megtalálnak.. finom és nem finom módszerek.. zsarolások.. ha pl családos vagy és eljársz egy kupiba, készitik a fényképeket.. Ha egy társaságban iszogattok.. mindenki menő vállalkozó.. sztroriznak mekkora hülyét csináltak a navból.. igy úgy amúgy.. te is mesélsz egy sztorit.. ide-oda szálmáztál.. ciprus..
1-2 hónap múlva egy félismerős szól, hogy ő kap egy listát kiket ellenöriz a nav.. te is rajta vagy gondolta szól.. ő is rajta volt de most intézi egy haver egy navossal.. ha akarod összehoz vele hátha téged is.. kell 1-4.6 még 10millió.. nagyon harapnak.. nagyon sittre akarnak vágni..ez több.

- Azt már meg sem elmlitem, felhivnak nagyon menő befektetési cégek akik szeretnék ha milliárdos lennél.. van egy lehetőség csak neked.. szép grafikonok.. kamaszfiús csart..

- valahogy kimennek infók a számládon sok pénz van.. próbálják lehúzni.. telefonos jelszókésés..betörési kisérlet azért kell mert akkor meg tudják csipni őket..most is épp benne vannak..átrakják technikai számlára a pénzed majd visszarakják ha bezsákolták az elkövetőket.

- feltörik emailjaidat.. a parnereidnek mennek a mailok..megváltozott a számlaszámod a tartozásukat oda útaják..

Szóval ügyesen, nincs ingyen leves. Tudd ki vagy és ki kivel van, hova rakod a bizalmad. Ne tarts minden tojást egy kosárban. Figyelj a biztonságra.

Elolvasva könnyű de amikor élesben ott vagy teljesen más.