dax
olvas0 Előzmény: #1490267novemberi garfikonom... :D Minden az elképzeléseim szerint alakul... :D Én becarok ezeken... :D
Hosszútávon?
#1488755 olvas0Nem nagyon látom, hogy beakarnának esni és 10000-re letolni. Meg lehetett a medve talpa idén? Kitört a csökkenő trendből is, ezért elkezdtem nézegetni az elmúlt leszúrásokat. A trendvonalak kitörésére tettem a fibo egyik végét, a másikat meg a tetejére. Nem nagyon tudok olyan várakozásról, amit be kellene még árazni, hiszen nincs új a nap alatt - az inflációkat, kamatemeléseket, háborút beárazták, a cégeket és a lakosságot is megmentik a gázszámlától, kereslet továbbra is van ahogy munkaerőhiány is... Ha elterelte volna valami a figyelmem, akkor szóljatok! Szóval egy ilyet találtam - persze ez nem idei várakozás, de 13000-13400 alá ha már nem megy, akkor akár új csúcs is lehet belőle jövőre...
Vélemény?

Viccet félretéve, Lenthor ennek a pillangónak hol lehetne a jobb szárnya? hat nap alatt húztak rajta laza 1000 pontot fölfele, szinte korrekció nélkül... Mondjuk ez simán alátámasztja a medvepiacot, na de előtte se az éves alján volt...