Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Szorgos nepunk győzött

Spade Előzmény: #1489870

Mo-t ugyanúgy megszopatták mint a lengyeleket. Gondoltam h valami ilyen lesz.Az eub nem tiud kibújni a bőréból illetve sori bá zsebéből, a legfontosabb feljogosító feltétel majd az lesz h Mo-n is lehessen gyerekkori nemátalakító műtétet végezni, de sztem még ez sem lesz elég, soha semmi nem lesz elég. Ha az ellenzék lenne hatalmon ő se kapná meg. Ugyanúgy mint trianonnál, hiába ment ki a fő malteresJászioszi meg a fullos franszia fan károlyi párizsba h majd ők lezsírozzák a kinti cimbikkel, őket is elzavarták a picsába Ennek a pénznek és a lengyel pénznek már megvan a helye , az ukránok kapják majd (az ukrik nagyobb és fontosabb ország mint Mo és valakit be kell áldozni, hát mi leszünk), Soha nem kapunk már semmit se tőlük, bármit is kérnek és igérnek. Ha valamit igérnek vagy valamiben megállapodnak, valamit aláírnak az magyarul azt jelenti h NEM. Egy álommal kevesebb, el kell engedni h bármit is várhatunk az eu-tól, meg a seggük nyalását is abba kell hagyni, és elndulni egy másik irányba, előbb finanszírozásban másban nem kell siettetni, mert ha még tart a hábcsi 1 évig magától szétesik....sztem