Regisztráció Elfelejtett jelszó

EUR /HUF és illúzió

Ibiza Előzmény: #1487892

Nem fogod fel? egy ember egy vélemény!! Ha összeaszalódsz és frusztrál a szellemi fölényem akkor a te szoftveredben a hiba. Én mondom azt ahogy látom a dolgokat és a másik is. Mindenki hozzáadja amit tud, ez a fórum jelentése. A kollektív bölcsesség. Nézd meg itt a párbeszédeket. Szépek egészségesek mert ilyen emberek. Ha olvas valamit akkor egy új oldalnak olvassa megnézi miért írta azt a másik. Nem mint PF a sok lelki toprongy aki önmegvalósulni akar mert a való életben csicska. Volt pár komoly elme ott régen sajna nagyon felhígult.
2476x elmondtam.. a fidesz nálam 51%-os deee a kanyarban sincs olyan párt vagy tömörülés ami a mérhető szám fölé menne.. lehetne? biztosan. de ennek a megélhetési politikusi csürhének ez megfelel.. gyurcsóti meg a felesége? szanyik? bohóc hadházik jakabok? ne vicceljünk már.. a sok hazaáruló szervilis szar. Ezek dekára eladnak téged mert éhesek a pénzre..ezeknek a szélsőbalnak csak térkép e táj.. internacional zümmög a fejükben
Nem ismerlek (bocs de nem is akarlak) de egy üzlet az üzlet..ez egy pénzügyi fórum..itt nincs helye érzelmi tombolásnak politikai beállítottságból fröcsögésnek. Tények vannak... mit tett a fidesz mit tett a korábbi szarzsák csapat. ennyi.. egy taxativ felsorolás és látszik a való.
Amúgy az én világnézetem elég sajátos és a közelében sincsenek a pártok. Egy egy politikai gazdasági arcot értelmesnek értékesnek vélek..de amikor poziba kerülnek megváltoznak..