Regisztráció Elfelejtett jelszó

ellenvélemény:

Ibiza Előzmény: #1485586

Én már irogattam korábban is, orbánra mentek a toporgyánférgek, ha meg van szoritva fidesz akkor csak orbánnak kellett volna azt mondani elég volt jöjjenek a fiatalok és egy komoly eus poziba tehetné a dolgát.
Erre békeidőben lehetnek igények amikor egy se hús se hal ember lehetne a miniszterelnök varga vagy esetleg valamelyik csajszi. És ezt egy tisztitási foyamatba, megújulásba helyezni.
Most szabadságharc van szó szerint. Próbálják MO-ot gyarmati sorban tartani, orbán ebből tör ki, MO méreténél nagyobb befolyással bir a korábbi anuslako szervilis komcsikkal szemben. Tény a mostani időkben összefogó ereje van orbánnak.
Anno 1000x elmondtam ha van pénz nem kell pacsálni..nem kell a disznók közé szórni. takarékoskodni kellene.. 10év rezsitámogatás semmivé vélik pár nap alatt. Ráadásul a támogatásokat maradéktalanul felvevő libernyákok nem fidesz szavazók adózni i alg akarnak..KATAsok. de a pofájuk az jár és követelöznek.
OK azt értem családtámogatás..a magyar szaporodjon.. jó gondolat.de átesnek a paripa másik oldalára. Nem lehet az, hogy egy sokgyerekes család csődbe menjen..
Most nehéz idők lesznek..drágitanak a kufárok.. nagyon emelkedik az élelmiszer és energia.. valamiért az időjárás is megbolondult..

Az állattartók számolják fel az állományt..beszáradtak a legelő..kukoricának vége .. élelmiszer ellátási gondok lesznek.
Határértéken lesz a gáz és olaj, ha alacsony a Duna vize akkor a Paks is letérdel.. tarthatatlan lesz az energia támogatás.. fenntarthatatlan a nyugdijemelések...közalkalmazotti bérek emelése..beruházások.. gondolom eunál erre hivatkoznak.. ezért kapunk pénzeket.. nehéz idők.