Re: A Renault megvált a Briatore, Symonds párostól
matgab Előzmény: #125217Az, hogy a kapitalizmus a végóráit éli azt Mo történelme is bizonyítja:
Küzdöttünk a törökök mellett a Habsburgok ellen, a verhetetlen szuperhatalomnak tűnő törököket kiverték az országból.
Aztán harcoltunk a Habsburgokért az I VH alatt az esélytelen Szerbia ellen. A VH végén megszűnt a Habsburg birodalom
Aztán harcoltunk a németek mellett 1941-től kezdve. 1942-ben megfordult a háború menete és az Európát előtte 1 hónap alatt leigázó német Birodalom 45-re ketté lett osztva.
Nos mi beálltunk a mindent elsöprő Szovjet Birodalom szövetségi rendszerébe, amíg szét nem esett a SZU.
Most meg az Amerikai Egyesült Államok mellett léptünk háborúba az esélytelennek látszó iraki-afgán terroristák ellen...
Hát ez nem sok jót sejtet az USA-nak.
Valahogy eszembe jut erről egy vicc...
Az öreg Kohn a halálos ágyán fekszik, mellette a felesége.
Mire Kohn:
- Te Sára, te mindig ott álltál az életben mellettem. Az I VH frontján ismerkedtünk meg mikor elvesztettem az egyik karomat, ott voltál, amikor utána a 2. VH alatt a németek elvittek minket a táborba, aztán hazajöttünk és ott voltál, amikor államosították a boltunkat és utána mikor megromlott az egészségem akkor is ott álltál végig mellettem...
Te, tudod mire gondolok?
- Nem szívecském, mire?
- Hát kurv@ra nem hoztál nekem szerencsét...