Re: nincs cím
matgab Előzmény: #120291pf-ről:
Amúgy meg iszonyatos mennyiségű kisspeki találta meg a papírt, az is lehet, hogy csak magunk között hajtottuk fel az árát, de ebben nem nagyon hiszek...
De ahol túl sok az optimista kisspeki ott érdemes eladni, ahol sok az öngyilkosjelölt kisspeki ott érdemes venni (GLOBUS story)...
Ha meg téged, mint már bocs, de hülye kisrészvényest bekapcsol valaki bármelyik igazgatóhoz és valóban vele beszélsz, akkor ott nagy baj van a munkaszervezéssel.
Szerinted Csányival tudnál telefonon őgyelegni, hogy mondja már meg a tutit..??
Amúgy meg ráadásul rém naív vagy...Mire számítottál? A cég nem kommunikál semmit, de majd egy halál ismeretlen tizendarabokkal szórakozó spekinek elárulja a tutit (Igen ezen a businessen a Freesoft nyer majd 10 milliárdot, de nehogy eláruld mert még az én testvérem sem vett eleget, most még paráztatja a többi kisbüfit, hogy olcsóárt vegyen, de el ne mondd senkinek")?!?! :)
Jézusom, tényleg jobb, ha bankbetétben tartod a pénzed...Már ne is haragudj meg a te érdekedben írom!
Magicmann, vagy hogy hívnak: attól még hogy én is résztulaj vagyok én sem "kiabálom" magabiztosan, hogy jövő héten vagy péntekig tuti 3000 lesz... Egyrészt azért, mert ez egy minipapír, amit egy 65%-os nagy tulaj oda tesz a részvényeinek 1%-val ahova akarja, ha akarja 5k-ra ha akarja 0,5k-ra. Ráadásul a legritkább esetben megy a részvény napi 20%-okkal több napon keresztül, mindig lesznek realizálók.
Mindig csak a nagyon buta és primitív emberek biztosak 100%-ig a saját igazukban (sérthetetlenségükben, szépségükben), minél intelligensebb valaki annál inkább több kérdést tud magának feltenni, hogy vajon igazam van-e...
Az usa, de még a magyar részvények helyzete sem mozgatja meg ennek a papírnak az árfolyamát. Egy alapkezelő sem fog minimális pénzekkel sem beszállni egy ennyire illikvid részvénybe, főleg nem direktben a tőzsdén (talán a tulajtól vesznek egyszerre 10%-ot).
És az TA elemzéseknek sincs értelme.
Ez egy speka részvény, színtitsztán speka rövid távon.
Ott van az árf, ahova a nagytulaj akarja tenni...