Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #120097

nekem egyre inkább az kezd az érzésem lenni, hogy jól fel lettünk ültetve. Hülye vagyok, mert tegnap eladtam a felét a pakkomnak busás haszon volt rajta (ráadásul +19%-ra beraktam reggel az eladást és mire észrevettem, hogy nem jön feljebb addigra már elég késő volt, dolgozni kellett) , de még aznap délután (ráadásul kicsit magasabban) vissza is vettem az eladott mennyiség 3/4-ét...

Nekem egyre inkább az a gyanum, hogy egy benfentes 15-20 millióval fel akarta rántani 2500-ig valamiért, majd a spekik továbbvitték 2750-ig, ahol a nagybüfi a maga extra portfoliótöbbletét kb. 10 millió nyereséggel kényelmesen eladta.

Olyan koncentrált vételek voltak, hogy ihaj, mindent egyből kivettek a könyvből, majd mintha elvágták volna, egy pillanat alatt elfogyott a vevői szándék.

Mindezt megátmasztotta fundamentálisan egy homályos sztorival, amit a társaság hivatalosan azóta sem kommentált, pedig elég nagy volmeű hír a cég értékéhez képest. "Csak" azt nem tudjuk, hogy a project mennyire lesz nyereséges és a nyereség mekkora része a freesoft-é.

Ergo semmit nem tudunk, de jól ráugrott mindenki, mert mindenki úgy gondolta, hogy valaki többet tud annál, amit mi tudunk és azért veszi.

Na mindegy, volt ilyen már a Genesis részvénynél is. Ha szerencsénk van, akkor a titkozatos vásárlónknak megjött az étvágya, és 2-3 napig pihenteti a papírt majd utána csinál még egy kört, ami akár 3000-3500 -ig is vihetné a papírt, mert iszonyat kicsi a normál forgalom...

Ha nem, akkor mehetünk vissza 1500-re vagy az alá (lásd FLAX).

Ha a hír mégis poziív lesz valóságban, akkor megintcsak a mehetünk fel, de gyanús ez a csend...A jó híreket szívesen el szokta mondani a menedzsment...