Re: nincs cím
matgab Előzmény: #118000Jézusom, ti milyen meccset láttatok??? Én kint voltam 6000-ért, hogy az anyjukat!
Nem volt szerencsénk? A svédek egy támadásból rúgtak 2 kapufát és mindegyik kifelé pattant.
És akkor szerencse, hogy a Gyepes féle öngól nem volt,amikor az ötösön belül nem tudta eldönteni, hogy kirúgja, vagy cselezzen.
De akkor még említhetjük azt a másik két -három svéd ziccert is, amelyik mindig elakadt az utolsó védőn, vagy a kapu mellett (Ibra lövés) vagy felett (egy visszagurított labda) centiméterekkel ment el...
És akkor még a 11-esről ne is beszéljünk...Ezt egy komoly bíró soha nem fújta volna be, inkább csak megszánt minket a bíró. Igen láttam, hogy Halmosi esése abszolút műsesés volt, és előtte Dzsudzsihoz hozzáértek, de ennél sokkal nagyobb kontaktokat sem fújt be.
Tehát ha a svédek egy kicsit jobban kihasználják a helyzeteiket, akkor 3-5 nullára vezethettek volna. Persze a fociban nincsen ha... És akkor sincs ha, hogy ha azon filózunk, hogy mi lett volna, ha Huszti berúgja 1:1 ellen a dánok elleni első meccsen. Már ott megmondtam a fateromnak, ha itthon ilyen helyzeteket nem rúgunk be , akkor soha de soha nem jutunk ki, pedig akkor még nem is mertem volna arra gondolni, hogy a Portugálok és a svédek is ennyit botladoznak. A dánok egy favágó csapat, mégis toronymagasan vezetik a csoportot...
Mi volt a taktikánk? 39. percig kellett várni az első magyar lövésre! Utána az 55. körül volt még egy Dzsudzsák fölé és utána a 11-es. A 11-es után jöttünk rá, hogy van keresnivalónk a pályán? A nézők már a 60. perc után gyakorlatilag néma csendben ücsörögtek, mert egyszerűen kétségbeejtő volt, hogy ennyire nem tudunk játszani...
Kiállunk csoport másodikként egy svéd csapat ellen (akik már az EB lehetett látni, hogy egy nyugdíjas csapat, akiket futással meg lehet verni) csatár nélkül?
Gerát lefutja az ellenfél védője a labdáért történő futásban még így is. Testi kontaktnál már az előtt összecsuklott, mielőtt hozzáértek, hogy le ne sérüljön...
93. percben nem meri rálőni a 16-osról? Mi lett volna? Kirúgás és akkor vége, szöglet és akkor esély, gól, vagy kipattanó és ott érkezett volna 3 támadó. Mit csinál egy használhatatlanul magasan beívelt labdát ad a saját társai mögé, hogy azoknak esélyük se legyen visszaérni.
Utána egy válogatott védő aláfut egy 30 méteres ívelésnek? Nem véletlenül nem fér ezek szerint be egy angol másodosztályú csapatba... Angol másodosztály? Az nem európai középszint! PSV Eindhoven, vagy egy olasz középcsapat, vagy francia csapat. Ezekbe nem nagyon férnek be aranylábú ifjaink...
Azonkívül hogy nem volt csatárunk taktikailag és teljesen hülyén játszottunk, ami Koeman minimális szakmai képességét vonja kétségbe (ha eddig nem vontam volna eléggé).
Az egész meccsen nem a rövidpasszos játékot játszottuk, (kivéve 80. perctől) hanem oldalról , vagy inkább az alapvonaltól 20-25 méterre próbáltuk a vonal mellől beívelni a 170 centis Huszti fejére a labdákat a 2 2 méteres robosztus védő közé...
Mit gondoltak, hogy egyszer összefejelnek, vagy mit?
Elkeserítően gyenge teljesítményt nyújtottunk és a reális megszerezhető pontszám a csoport kiírásakor leírt 12-15 pont. Ez pedig egy stabil 4. hely.
Persze lehet azon filózni, hogy ha legyőztük volna a letteket és a lengyelek anno, akkor msá kalapba kerültünk volna és nem a dánokkal , hanem mondjuk a moldávokkal kelllett volna küzdenünk és akkor talán ha stbstb.. Nincs értelme. Ebben az országban egyelőre nem működik semmi sem normálisan, miért éppen a foci lenne a kivétel...