Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: ......

#99814 Kutató Előzmény: #99809

Érzem jó lesz ez a papír csak már a "lesz" jönne el. Abban biztos vagyok, hogy nem tettem rossz helyre a manit. Egy bankos ismerősöm mondta "vegyél olcsón és ne nézz rá sokáig". Véleményem, hogy van benne valami, de azért a "sokáig" kicsit túlzás:)

Bukóval semmikép, kis haszonnal végkép nem lépek ki belőle.

#99812 Mercurius Előzmény: #99708

Ez nagyon kínos... szóval visszatartják a jó híreket, és hagyják az árfolyamot degradálódni. Ez azért kemény, de jó tudni hogy milyen eszközökkel játszanak...

#99808 Kutató Előzmény: #99708

Horuczi, talán csak nem előbb és rossz helyen hozta nyilvánosságra az infót mint kellett volna ! Most már mindegy, nem sokakat érdekelt ma sem a pappír. Sajna, amatőr hírverés. Példát vehetnének a phyl-től.

......

#99708 feketemelos

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

2009. augusztus 6.

Az MTI által 2009. augusztus 6-án 15.15 perckor megjelent „Geotermikus erõmûvet épít

Miskolcon a PannErgy” cikk részleteinek cáfolata

A PannErgy hivatalosan visszautasítja Horuczi György, üzletfejlesztési igazgató MTI kérdésére adott

tárgybani, nem megfelelõen megalapozott nyilatkozatát. A PannErgy a jelenlegi szabadságolási

idõszakban történt kommunikációs zavarért elnézést kér a piaci szereplõktõl. Egyben felhívja a

figyelmet arra, hogy a PannErgy honlapján 2009. augusztus 3-án nyilvánosságra hozott tájékoztatása

tekintendõ irányadónak.

A tõkepiac és a nyilvánosság megfelelõ tájékoztatása érdekében adta ki a fenti bejelentést a Társaság.

PannErgy Nyrt.

#99675 KJanek Előzmény: #99671

szóval Te generáltad 800-on a 96 milliós forgalmat a kisebb pakkoddal. :)

gratulálok! :)

......

#99647 feketemelos

96 millás forgalom 800-on. Ez mi volt ? Valaki , aki ért a tőzsdéhez elmagyarázhatná !

#99622 Mercurius Előzmény: #99591

Kössz... az ilyesmit nem a BÉT-en kéne bejelenteni... eszem megáll... vagy lemaradtam valamiről?

Re: nincs cím

#98993 Mercurius Előzmény: #98857

Én speciel nem szállok ki bukóval ebből. Csak bosszankodom. HA beindul egy nagyobb esés a világ tőzsdéin, szerintem ez nem fog velük szakadni, és tud tartani egy szintet, ahogy eddig is.

Még megálmodom, de sajna…

#98895 feketemelos

Még megálmodom, de sajna körbenézve bőven lehetett volna keresni mással, nem is keveset. Május óta csak áll a történetbe a mannám és szép lassan, de biztosan kevesebbet ér :(

Hát én is azon filózok, …

#98857 feketemelos

Hát én is azon filózok, hogy bukóval ugyan, de ki kéne szállni a történetből :(