Szia béten fent van a hír. harc lesz minden papírért a ruszkikkal. Hiányzik kb 25m...
Szia béten fent van a hír. harc lesz minden papírért a ruszkikkal. Hiányzik kb 25m...
:))
Ezt a dumát :) biztos befizettek valami kommunikációs tréningre...
Te már ezen nem fogsz veszíteni Petike, lévén, hogy most vagy vele 0-ban!
Keresd inkább a következő célpontodat, vagy kérjél még lóvét anyától részvényekre...
Csak azzal a különbséggel, hogy nem esett vissza 8-9 Ft-ra!
14 Ft-on szépen konszolidált a papaír kb. 1,5 hónapot!
Ez a szint volt a 2007-es "csődközeli" állapot alja is...
Majd konszolidálunk 22-25 között is néhányat...
Jövő hét szerdáig, aki akar még kiszállhat!
Megveszik 14 Ft-on a papírját!
Hogy utánna mi lesz, na az lesz az érdekes...
és ez most hogy is jön ide? nem montam hogy lesz limit 25.én
Petike!
25-én feltehetően nem lesz limit...
tulajdonképpen 9ftnál is ezt csinálták, 2 nap alatt visszaöntötték a kikapott mennyiséget...ráadásul felfüggesztés alattis kiadhatnak híreket...
arra gondoltam milenne ha 12edikén valaki limitig kikapná az összes részvényt és ez hogy befojásolná a felfüggesztés utáni nyitót...lehet akár annyival magasabb lenne hogy a kikapott mennyiséget azonnal szép haszonnal vissza lehetne önteni..
Siralmas "forgalom" mellett 14-en zárt ma is :-(
Egy múltheti kérdésére már körvonalazódik a válasz: nagy eséllyel 14-en zár pénteken is.
Mindenkinek további szép napot!
Kedves Jenő!
Én is szívesen nézném már hogy kilő az árfolyam, csak azt az erőt nem látom sehol, ami ezeket a hatalmas puffereket valóban feltörné. A mai forgalom is 316 k db... és vele szemben áll a közel 8,2 m db-os "hegy" 15-ön.
Ha nem lesz valamilyen (igen kedvező) hír akkor nem tudom, hogy ki és miért akarna mondjuk 200 ft-ért Phylaxiát venni 25.-én (vagy akár 150-ért).
Persze tudom, hogy ez a Phylaxia és lehet, hogy holnap robban.... de mitől - én ezt nem igazán látom most.
buumm felrobban és elsüllyed vagy elszáll, ha az utóbbi kapsz egy sört..
Nézd ezt a papírt hatalmasnak tünő pufferekkel sem lehet már fogni sokáig... Buuum...
remélem ez a nagy emelkedés még most fog jönni amiről beszélsz...
Kiváncsi leszek ki tartja meg a nagy emelkedés 2. korrekciós szakaszában.
mernék én az asszonnyal vitába szállni?, ő megmondta, hogy menni fog a közeljövőben, nem kicsit, nagyon. :-))) mondta a múltkor fogok 70 kilós harcsát, nem bejött neki?
:-))gondoltam, hogy senki nem mer fogadni az ellenkezőjére...
Ez jó kérdés... Szeretnék venni olcsón, szeretnék eladni magasabb áron mint a névérték többszöröse. Ha fogadni kéne egy seggbe rúgásba Én azt mondom beindúl ez felfelé...g
kicsit gyengusok ez a benfenntesnek tünö "én szóltam" tipusú hozzászólások...
ha valaki tud valamit akkor mondja ha meg nem akkor ne feszengjen...
nekem is van de lássuk be ez egy speki papír..mint humet és társai.. semmi részvényesi értékteremtés.. dumagyár van.. ha ez lesz akkor így ha az lesz akkor amúgy... (nagy liqvidátor)