Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hajrázó topik

Re: nincs cím

#97793 Pityke35 Előzmény: #97786

Én itt csücsülök wazze, nézek ki a fejemből és nem merek....tegnap meggyőződésem volt, h 50 fölöt buy erőst....aszem Krisztiánra hallgatok...izzadságszagú az egész eddig! :)

#97786 Scipio Előzmény: #97781

Nálam ugyanez, már fel van csapva a vételim, de az ok felett megremeg a kezem...

A telekom meg szakadjon be, ha már reggel dobtam és miatta lemaradtam a jobb oti beszállóról!

Nem merek beülni a hintá…

#97781 Pityke35

Nem merek beülni a hintába 50-körül longba.....bizonytalan fos nap!

#97464 Csusza Előzmény: #97435

No, benéztem, erre mi fogad? Gúnyolódsz. Szép dolog... :-D

Még jó, hogy nem korábban kapcsoltam be, a guta ütött volna meg, bár most sem igazán felfelé hasítanak...

#97443 Kitano Előzmény: #97435

Szerintem még nem döntötte el.

Herceg, Ezt nem inkább egy hisztizős topicba kellett volna?

#97374 Csusza Előzmény: #97370

Hú baszki, én meg elfelejtettem hétvégén eurót venni, úgyhogy ha nem haragszol, akkor inkább maradjon ott, ahol van, vagy legalább kicsit később erősödjön legalább ide vissza! Bocs. :-)

No, közben usáék mintha mennének Ez jó, hajrá, még fel, most nem abbaghyagyni! Bocsi, de igencsak holnap reggeli érdek... :-)

#97370 Kriszti@n Előzmény: #97367

a devizahitelesek most lelövetnek,de gyí Ft gyí!!! 300ig meg se állj!! egy kis euro fedezetű otp short a certik mellé jól esne:-)na jó ez pillanatnyi érdek:-)

#97369 Csusza Előzmény: #97367

Hááát... Kicsit bénán adod még elő. Látszik, hogy nincs gyakorlatod. Magyarul nem tudsz jól kereskedni. :-D

De ne keseregj, majd belejössz! Egyébként szidalmazni is lehet az indexeket, ha az jobban esik.

#97368 Csusza Előzmény: #97364

Jajj, nagyon gyengén adják ezt elő! Most megijedni sem tud rendesen. Csupa jó hír, erre itt vacakolnak.

Amit nem értek, hogy nem lehetne ugyanezt pár ponttal följebb művelni??? Ott lehet oldalazgatni, szarakodni napokig. Kotródjatok már fölfele!