árfolyamváltozás real, otp kötéslista 15perccel késleltetett. Másnál is?
árfolyamváltozás real, otp kötéslista 15perccel késleltetett. Másnál is?
Köszönöm, ezt ki is próbálom este.
Időnként marha sok tétel van a portfóliómban, és az átlagot azért mégiscsak illene tudni pontosan.
petiben nem. Viszont Webbrokerben ha megnézed a részletes portfóliót és kijelölöd az excelbe beillesztehtő.
utána csak keresés és csere (db-ot cserélni semmire), majd mennyiség*ár egy új cellában.
A végén összeadod és osztasz.
Létezik olyan PETIben, hogy megnézhessem egy portfólió átlagát? Valahogy nem szertnék számolgatni.
Ha ilyen nincs, excelben lehet ilyen táblát csinálni, és PETIből valahogy bemásolni a portfólió adatokat? Excelhez kicsit hülye vagyok, gondolom ez látszik.
tegyél már fel légyszíves egy- egy képernyő mentést valahová, mert így kezd süket párbeszédévé válni a történet
1 képet az alapbeállításaidról, 1 képet pedig a problémás menüpontról
thx
azt nem lehet szűrni erről beszélek az elejétől...
azért kérdeztem van-e valahol arra beállítás mert nem találom.
a webbrokerben is kijön ajánlatnál az a sok marhaság.
az a problémám hogy ajánlatadásnál kijön egy bazi felesleges lista, amiből én csak a részvényeket szeretném látni, a sok kincstárjegyet meg egyebet nem, mert ha gyorsan kell adni kín megtalálni amit keresek.
globális szűrésben beállítottam csak a részvényeket, de az ide nem vonatkozik
tényleg nem vágom, h mi a problémád
ajánlatot adni lehet egy csomó helyen
tegyél fel egy screenshotot valahová, úgy egyszerűbb lenne a segítség
Peti-ről igen, az a telepített terminál.
tehát a webes felületről beszélünk?
mert a PETI alatt a terminált értjük
a homebrokert viszont gyakorlatilag sohasem használom :(
a homebrokerrel.
vagy lehet direkben is venni az papírinfó ablakban?
vételi ajánlatadásnál?
a kerinfó, vagy az árinfó ablakkal van a problémád?
petiben hogy lehet a vételi ajánlatadásnál szűrni, hogy csak a részvények jelenjenek meg a listűán a sok egyéb marhaság ne?
Globális szűrésben mindent mást szűr csak ezt nem, annyira lassú így az ajánlat mire a sok kincstárjegy meg egyéb felesleges vacak közül megkeresem a papírt.
kbc honlap, gyik.
telefonon felhívod őket, azonosítót kérnek...
Tudja valaki, hogyan lehet a Peti-s számláról visszautalni pénzt másik számlára?
Csak személyesen lehet, esetleg K&H fiókból?
mindenkinek meghülyült... zavaró