igen, elképzeéhető, hasolít hozzá
igen, elképzeéhető, hasolít hozzá
Ne nevessen senki (nem értek hozzá), de a linkelt képen, nem egy Elliott ciklus van?
Most esett ki a csatornából, és következik az A pont, ami olyan 2600-ra tehető??
Tudom hogy ilyen alacsony forgalmú rvnél nem egyszerű, de elképzelhető?
Aki ért hozzá, légyszi írjon valamit!
http://kepfeltoltes.hu/view/090806/rfv_elliott_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Örömmel nyugtáztam, hogy megjelent a pakkom a számlámon. (Érdekes módon úgy tűnik, mintha tranzakciós díjat sem számoltak volna, lehet hogy jegyzésnél nem szokás...)
Nincs még konkrét tervem az eladására, tartom még egy darabig.
Szvsz a magyar "távhős városoknak" sem lesz sok választása, ha versenyben akarnak maradni és elkerülni, hogy a fogyasztók átálljanak gázfűtésre, akkor korszerűsíteniük kell..
Szerk: RFV-nek meg ugye egyre több referenciája és tapasztalata van/lesz.
A másik a világítás korszerűsítés, abban is van fantázia, el is kezdték ez irányú előkészületeket.
Jegyzett részvények a parketten!!! :)
Úgy néz ki szerdán jön a hír Gyergyóról!
"Az RFV az ajánlattételi felhívást a GO S.a. vezetőjétől megkapta azzal, hogy az ajánlatot legkésőbb 2009. augusztus 3. 12:00 óráig - tekintettel a rekonstrukciós munkák sürgősségére - meg kell tennie, eredményhirdetés a GO S.a. 2009. augusztus 5-i rendkívüli közgyűlését követően lesz."
Remélem "ki fog akadni" ez a papper is, és nem lefelé :)
Nekem sem jelent még meg...
Erste-nél valami olyat mondtak, hogy hivatalos papírokat még nem kaptak, ezért nem vezetik fel a rendszerbe.
Habár ki tudja, az is lehet, hogy RFV vezetősége meg akarta várni a mai Gyergyói tárgyalás eredményét(?), hogy aztán hírekkel tudják kordában tartani az árfolyamot(?)
Nekem még nem jelent meg a pf-es számlámon. Nektek sem?
Az emelkedő csatorna idáig kétségtelen, szép meghúzásokkal és enyhe korrekciókkal. Többnyire komoly esés helyett inkább kioldalazott, hogy erőt gyűjtsön a további emelkedéshez.
Részemről hasonló folytatást várnék. Ha tartani akarja az emelkedő trendet, szvsz nem nagyon illene már 3000 alá esnie.
A céget fundamentális szempontból jónak tartom, viszont nem tudom mennyire védett a világméretű lufi esetleges kipukkanásának negatív hatásaitól.
Részletesebb TA-ra egyelőre nem érzem hivatottnak magam, remélem valaki profi kisegít bennünket e téren. :)
Mondjuk ezt még elemezni annyira nem lehet, mivel nincs forgalom.
Talán majd holnaptól beindul az élet jobban, hírekkel stb.-vel.
Ha megnézed a hetes (napos?) grafikont, akkor március közepe óta egy emelkedő csatornában mozog.. (legalábbis én úgy látom :) )
De tényleg jó lenne, ha valaki hozzáértő és RFV-t figyelemmel kísérő elemezné!
Hosszútávon én is feljebb várom mindenképpen!
Viszont nagy a dilemma, hogy van más részvényem, amit kisebb bukóban kellene eladni, hogy tudjak RFV-t venni... :)
Feltéve, ha lesznek realizálók!
Ha nem akkor meg tépem a hajam :)))
Valószínűleg lesznek realizálók, ekkora nyereségnél sokaknak megérheti eladni.
Ettől függetlenül hosszabb távon feljebb várnám. De azért jó lenne összedobni róla egy alaposabb elemzést.
Az is kérdés, hogy mennyire tud majd függetlenedni a nemzetközi hangulattól.
Szerinted mi lesz holnap?
Leöntik a spekik, hogy riadalmat okozzanak és bevásárolnak jó áron?
Tépni nem hiszem, hogy fogják, mert akkor kitömik őket a realizálók...
Vagy szimplán sokan realizálnak majd a jegyzők közül és azért fog esni az ár?
Gondolkozom, hogy szabadítsak-e fel pénzt, hogyha elkezd esni, akkor tudjak venni még :)
Ötlet?
Jó hír. Akkor lassan elkezdhetjük elemezni.