Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Reméljük, hogy 4 év múlv…

#916652 TrendMan Előzmény: #916551

Reméljük, hogy 4 év múlva újra megpróbálja majd kicsit több tapasztalattal.

Ha keményvaluta milliomo…

#916539 Fornit Előzmény: #916351

Ha keményvaluta milliomos lennék, áthúznék Braziliába.

Így viszont nincs mit tenni.

Persze, ez nem hülyeség,…

#916397 Koffein Előzmény: #916351

Persze, ez nem hülyeség, csak Putyinnak nincs fegyvere a nyugattal szembe, csak ez.

Az EU leválasztja az orosz bankokat a SWIFT rendszerről, kitiltják az összes orosz repülőt a légterükből, az orosz jegybankot is szankcionálják.. válasz lépés az volt, hogy államosítják a nyugati cégeket, és atom... sok lépést nem látok az orosz térfélen, minél jobban elhúzódik az ukrán hadművelet, annál kényelmetlenebb lesz Putyinnak a helyzet...

Na, ha megfőztél, akkor …

#916389 TrendMan Előzmény: #916354

Na, ha megfőztél, akkor ilyen helyzetben megengedhető egy fél üveg vörös bor :)

sajnos csak a Magyarorsz…

#916351 Röné Előzmény: #916196

sajnos csak a Magyarorszag topikot tudom olvasni, mert a tobbi kinai betus , nem tudom miert...

Most olvastam h az Europai Bizottsag elnoke valami Ursula kuld Ukrajnaba fegyverekrt, valaszul hogy Putyin bejelentette h keszenletben vannak a raketak...

Sztem ez nem hulyeseg... :((

En kimondottan felek, de komolyan...

Ha nem érzékelnék inkomp…

#916234 TrendMan Előzmény: #916196

Ha nem érzékelnék inkompetenciát sokszor a nyugati oldalon, akkor látnám így.

A Nagyvilág topikba szok…

#916196 Koffein Előzmény: #916173

A Nagyvilág topikba szoktunk írni ezzel kapcsolatba.

Persze, van egy kis félsz, de nem ezen pörög az ember.

Nem fog semmilyen nukleáris rakétát kilőni, ha támadni akarna, akkor Beloruszoktól a Lengyelek fele mehetne nyugatra, mert felsorakoztak ott is.

Ha kilő bármit is, akkor számíthat arra, hogy visszakézből megy egy válaszcsapás. Csak nem mindegy miként kommunikálják felé, Biden szundikálva, vagy Trámpli kommunikációba csomagolva, oké nyomd, de én is megnyomom és 10szer annyi töltet repül feléd és mind beledöglünk veled együtt...

Mosogatni.kb.Hogy egy kö…

#916187 TrendMan Előzmény: #916173

Mosogatni.

kb.

Hogy egy közkeletű plakát szövegével válaszoljak, amelyet a legutóbbi sajtófotó kiállításon láttam:

"A JÖVŐT ELKÉPZELNI NEM KELL FÉLNETEK JÓ LESZ"

Ha utánaolvasol a kubai rakétaválságnak, akkor ez is kb. olyan helyzet - megítélésem szerint.

Próbálj meg prakmatikus dolgokat csinálni, ami lefoglal.

Fizikai munka, homokzsáktömés, árokásás, főzés stb ...

egyebkebt ti tudtok menn…

#916173 Röné

egyebkebt ti tudtok menni nyugodtan dolgozni reggel vagy tovabb epiteni a karriert, vagy barmit csinalni ugy hogy lehet h kirobban a 3. vh ? Mert ha Putyin kilovi a nuklearis raketait akkor itt tomeg pusztulat lesz...

most olvastam hogy Putyi…

#916132 Röné

most olvastam hogy Putyin elrendelte, hogy a nuklearis fegyvereket helyezzek keszenletbe... mivel hogy mondta elore hogy Europa Amerika, illetve a NATO ne avatkozzon bele az Ukrajnaval valo harcaba, mert olyan csapast fog merni, amilyet meg senki sem latott :( es hat boven beleavatkoztak mas orszagok , hiszen eleg mar az, ha Hollandia Nemetorszag beleegyezevel fegyvereket kuld meg harci felszerwleseket, meg kizartak Oroszo.-t dalfeszrivalrol, sportokbol, repulo/hajo utakat zaetak le Oroszo. elott, orosz szamlakat fagyasztanak be nyugaton ...

Van okom felni ??

Tenyleg lesz 3. vh ?

sorosozás

#913762 Ibiza Előzmény: #912921

igen én is így vagyok, de ha hátra lépegetünk akkor 2x annyi idő lenne előre menni, mert előbb vissza kell hozni a nullát. ráfognak mindent a fideszre majd jön az újra privatizálás.. sajna nem csak a gyurcsótánypártiak szívnak hanem más is..
Én Magyarországnak szurkolok, mindig lesznek ostobák... úgy is azt mondják 8évig is ennyibe került az orbán lopása, most kell kifizetni. Aki hülye haljon meg, szól a mondás. Apám szomorkodott gyurcsótányék regnálásakor, mondtam neki ne problémázz biztonságban vagyunk, mondta igen, de rossz látni mi lesz az országgal. Én is így vagyok.

sorosozás

#913176 TrendMan Előzmény: #912921

Viharos tengeren nem jó döntés kezdő kapitány kezébe adni az irányítást.

Szimpátiától függetlenül.

sorosozás

#913153 Koffein Előzmény: #912921

szóval taktikai szavazás lesz :))

az a helyzet, hogy mindig lesz megosztottság, hazudozás, ilyen az emberi természet...

sorosozás

#912921 Spade Előzmény: #901883

Igazából én markyzaj győzelmének drukkolok, h megtapasztalja a sok idióta h mekkora faszokra szavazott és szívja is majd meg alaposan, a brutális adóemeléseket és kamatemeléseket (mert nagy hitelfelvétekkel kezdik majd a fiúk az nem kérdés persze orbánra fogva, sztem 1-2 év és 100% fölé kerül az államadósság és ez majd magas kamatot igényel). Persze mindenki láthatná ha megnézné mit csinál karigeri Bp-n meg a dk-sok pl piko nidimüller, soproni stb a belső keületekben, de nem látják, így más kell. De át lehet vészelni az uralkodásukat nyomatni kell az offsórt és kész, a hitelt meg azonnal vissza kell fizetni még tavasszal ha nyernek, de minimum fíx kamatra váltani. Most már túl messzire ment minden, Markizaj gyózelme nélkül soha nem lesz vége ennek a megosztásnak és hazudozásnak.