köszönöm a jókívánságot ! :o)
Minden esetre a stop legyen veled!:)
basszus ! :o) szédülök is.
de azért szép nagy füles csészike :o) giniszbe való ...
Ezekben a "magasságokban" már a longosok szédülhetnek jobban.:)
azért india éves csucsin zárt majdnem :o) és íme egy kis csárt;
http://stooq.com/q/?s=bse30&c=3y&t=c&a=lg&b=0
gyengébb idegzetű shortosok ne gondolják tovább :o)))
elég szerény teljesítmény ázsia.. :)
10230 k.o.
itt elvileg lehetne longolni, de kihagyom, a holnapi gdp adat miatt
Na akkor rövidre talán eljött az idő 10081-ről short
áhhh hacsak egy pillanatra is de 10.000 főlé szúrt!!!!! :-)
Hát ennek nem lesz jó vége.
Tudod mit gondolok?
Hogy egy hatalmas változás szemtanúi vagyunk, globalizáció, szintjén, és most kinában lesz az ami most az usában.
Ok ez rendben is van, de van egy olyan további gondolkodás módom, hogy ha náluk is lecseng, ez az egész felfutás, majd kidurranás, akkor Afrika fogja átvenni, ennek az egésznek a szerepét, hogy utánna mi lesz azt nem tudom, esetleg egy körforgás?
http://www.portfolio.hu/tool/print/2/118626 Kínáról cikk, elég érdekes
Jobban megnézve 4 órás forditott fejj-váll fibo célár :-)
ennyi egyenlőre, amig a hetes fibo fölött van addig nincs gond.
bojli teteje meg lesz szeríntem.
Csak mikor elmentem otthonról, akkor olyan szép volt :-)
Mire megérkeztem melóba, meg csúnyácska :-(
én már csak lesek meg sem szólalok, ha látszik h szar az adat mert lassabb a fellendülés a vártnál akkor mennek ha jobb akkor is ha esetleg vki bele mer adni akkor azt megkeresik és likvidálják. Kratya nem tudm mit mondjak neked szivem szerint azt h egy korrekció ráférne ezekre, nem pihenőő, korrekció. Az eszemet meg most nem tudom használni. :(
(IGM)Japan's Jun [TRADE SURPLUS] was Y508 billion, up y/y for the first time in 20 months. This is due...
Japan's Jun [TRADE SURPLUS] was Y508 billion, up y/y for the first time in 20 months. This is due to larger decline of imports (-41.9% y/y) vs that of exports (-35.7% y/y), and this shows domestic demand is really contracting, something not consistent with the government's assessment economy has hit the bottom. Jan-Jun exports and imports fell 42.7% yoy and 38.6% yoy to Y24.67 trillion and Y24.00 trillion. Comparing these figures with Japan's GDP of Y530 trillion, the annualized exports and imports would be only 4.7% and 4.5% (exports/GDP ratio at 15.5% in 2007). No good news for the [NIKKEI-225].