Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Évértékelők: Feri vs Viktor vs MZP

#898907 TrendMan Előzmény: #898906

Indítanunk kellene egy pontversenyt.

Mennyi az egyes évértékelők művészi és technikai pontszáma?

Utána összesítünk. :)

ÜZEMANYAGÁRSTOP

#898834 Ibiza Előzmény: #898675

Amikor nyakig jártak a nyereségben akkor nem emlékszem, hogy csökkentették volna a nyereségüket/árakat ezek a kutak mert arcátlannak gondolták a nagy hasznot.
Másrészt a kutak nyereségének egy nagy részét a shopok adják, ahol aranyárban adnak mindent. Aki bemegy olcsó benzinért az általában vesz valamit és még jattol is 50-200Ft-ot, nasi, kávé, kaja..

Harmadrészt, rakj be egy linket melyik kút próbálta átadni a molnak a benzinkútját, mert a Mol szerint nem volt ilyen felkérés.
Ha tudsz ilyen céget cégnévvel akkor megnézem az előző évek mérlegét

Azt ne nevezzük benzinkútnak ami egy hullámlemez alatt 1-2 kútfejes valami, egy kabinban ücsörgő, uanatkozó öreggel (pl 7es út mellett láthatsz ilyeneket). Ezeket még okosban privatizálták a régi kiskomik az áfortól, majd később a maffia naftáját árulták benne okosban.





ÜZEMANYAGÁRSTOP

#898825 Spade Előzmény: #898685


vajon mennyire lehet független az a pl. telex és 444 és átlátszó stb a fenti adatok szerint több ország külügyminisztere és több ország budapesti nagkövetsége és hát a hárombetűs fedőcége finanszíroz, és valójában mitől független, sztem leginkább Mo-tól függetlenek jelentsen ez bármit is

Pogátsa az euróról

#898823 Koffein

érdekes, ellenzéki arcként, nem kampányol az euró mellett... ahogy hallgatom, tök korrektek az érvei...



Évértékelők: Feri vs Viktor

#898686 Koffein

Ma ilyen perverz napom van... úgy döntöttem, hogy meghallgatom mindkét vezér évértékelőjét..

Feri eléggé felpörgött, elemében van... kiélvezhette a kamerák előtti szereplést... :)



Viktor hozta a szokásost... standup komédia érzésbe csomagolt adatok, hogy milyen faszák vagyunk...


ÜZEMANYAGÁRSTOP

#898685 Spade Előzmény: #898675

"hogy nem lesz baj , gond a törvény miatt."

Hát legalább te tudhatnád h mi a különbség a rendelet és a törvény között

ÜZEMANYAGÁRSTOP

#898675 prfecó Előzmény: #898661

Teli pofával nyílatkozott Orbán , hogy nem lesz baj , gond a törvény miatt. Ráadásul a MOL átvesz minden benzinkutat . Most kiderül nem vesz át , mert nagyon ráfizetéses a dolog. Egyébként üzemanyagárstop havonta 650 millió forint ráfizetésnek kerül a MOL ZRt rrészére. Nem számolom a Norbenzin társaságot ( Lukoil) , ami szintén a MOL 100 % tulajdona.

MZP a partizánba

#898666 Koffein
még mindig össze vissza beszél... legalább ide fel kellett volna készíteni normálisan...

-- az ellenzéki összefogás kérdőjelei --

#898578 Ibiza Előzmény: #898570

Az elsétálás joga kitűzött cél volt fidesznél, beáldozták a bankadó oltárán. Ez volt az egyik engedmény amit tettek bankoknak cserébe, ezt még Kocsis M. mondta el anno. Most egy-két csicska - gondolom olvas Ibizát- a zászlójára tűzte.

A többit nem nekem írod mert szerintem oroszok nem támadnak.

-- az ellenzéki összefogás kérdőjelei --

#898571 Spade Előzmény: #898561

Az Us dodó meg a zeuro 100% mayállam pénz, na jó esetleg a zeuro az csak 98%-ban, A HUF meg kb max 60-70%-ban, a pesszimistábbak szerint 70-80%-ban, így a HUF-nál sokkal sokkal nagyobb a mozgástér. Ezért aki felveszi a zeurót saját akaratából az egy idióta hülye. Lásd a szlovákok garantálták a náluk fejlettebb és sokkal jobban élő görögök adósságát.....

-- az ellenzéki összefogás kérdőjelei --

#898570 Spade Előzmény: #898558

Nem lehet elsétálni a jelzáloggal Mo-n, mert a mayállam nem engedi, nehogy már velük basszunk ki a végén, ezért is nem lehetett teljeskörűen a felvételkori árfolyamon kimenteni a devizahiteleseket. A jelzálog elsétálás az amcsiknál lehetséges egyedül teljeskörűen, mert ott már akkor szerzett jog volt mielőtt beharapták őket.

Bztos a legjobb ember államfőnek Róna Péter, aki hangsebességgel állította a földbe a Nabit, úgy látszik pofázni mindig könnyű, vezetni jól,meg qrva nehéz. Ha hülye vagy valamit megcsinálni, akkor menj tanácsadónak, akkor majd lesz nagy tekintélyed...

Más: sztem kzárt h a zoroszok szerdán támadjanak

Más: nem lehetne capchaval fékezni a koreaikat ?

-- az ellenzéki összefogás kérdőjelei --

#898561 Ibiza Előzmény: #898527

minden egy folyamat. a görögök olaszok megszívták eurót.
De pillogjunk a múltba pl németek.
NSZK márkát amikor kitalálták akkor meghatározták az értékét, az érték a hétköznapi élet és fedezete a munka.
Úgy határozták meg (olvastam valahol) 1/3 legyen a rezsi 1/3 a lakbér 1/3 a megélhetési költségek.
Ez kihat az egész gazdaságra a gáz víz villany szolgáltatók ebből megélnek és tudnak fejleszteni, a bérleti díjak fedezetet és keresletet adnak az ingatlanfejlesztésnek és piacnak a megélhetési költség pedig fedezete a mezőgazdaságnak és az élelmiszer ágazatnak.
Ha pont elég a pénzük a fentiekre akkor hitel is kell nekik, hitel az előre hozott fogyasztásra, áruhitel, ami a bankokat is segíti, és már ott a lehetőség az ingatlan jelzálogokra, ezzel kordában is lehet tartani a népeket, több munka és nem fognak lázadozni.


Nagyon fontos alapok.

-- az ellenzéki összefogás kérdőjelei --

#898558 Ibiza Előzmény: #898527

a jegybankoknak vannak eszközei, egyik ilyen fontos eszköz a hazai valuta árfolyam beállítása, amivel beállíthatja a hazai gyártást a hazai szolgáltatást és a keresletet (sőt a megtakarításokat is, lásd forintos állampapírok)
A hazai kisvállalkozások sok dologban le vannak maradva az eus cégektől. A legtöbb vállalkozás az csak saját munkahely, szakibácsik társulása.
Sajnos ez a fidesz legnagyobb hibája, erősíti az emberek szocialista gondolkodását a megmentő állam látszatát kelti aki majd segít ha gond van.
Nem kezdem el újra de pl a jelzáloghitel.. elsétálás joga.. mentsükmegbíróicát.