próbáld a goldmannél. 3x próbáltam a faktor lekereskedni és mindegyik bukó volt. 2 misibe került anno :D Különleges tehetség valóban, de bennem megvolt :))
próbáld a goldmannél. 3x próbáltam a faktor lekereskedni és mindegyik bukó volt. 2 misibe került anno :D Különleges tehetség valóban, de bennem megvolt :))
Este 7 kor elhúznak aludni, műszak vége. Kész szerencse, hogy van 8 óra időeltolódás.
A sárgák visszatértek.
Reggel.
Úgy látszik a reggeli csúcsidőre vannak ráállva.
vagy csinálok fizetőset :)
kedves a pozitív reakciótok :) Más is csinálhat :)))
Hajrá!
Hihetetlen, hogy ennyi nap után sincs megoldva, hogy ez a nyomorult ne fossa tele a fórumot.
Én is nézek több reklámot, de nem kínait, koreait. :)
Na, ha csinálsz másik oldalt, megígérem, hogy hajlandó vagyok egy kicsit több reklámot elviselni ;-)
írtam nekik még pár hónapja, mert még a mail címemre jönnek a különböző technikai levelek, ami kicsit zavarba ejtő... Főleg most :)
Lejárt a versenytilalmi, max csinálok másik oldalt :)))
Jé, eddig fel se tűnt.
Ez olyan rövid ideig villan fel, hogy szinte tudat alatti hirdetés.
Ha jól emlékszem a hatvanas-hetvenes években ebből már volt hirig, hogy filmkockák közé egyéb jeleneteket csempésztek, aztán az alany egyszer csak megkívánt valamit.
Nem tudom, az elmúlt hetekbe tűnt fel, hogy a Magyarország topikba megjelent a bal felső sarokban egy google hirdetés. Szóval foglalkoztak az oldallal, csak most hanyagolás alatt van.
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valaki valamilyen szoftveres vizsgára készül és gyakorlásképpen csinált egy ilyen botot, amely kétpercenként generál egy új topikot.
Egyébként gyanús, hogy az utóbbi időben nem voltak reklámok, akár az új tulaj is benne lehet valamiben, csak hogy bevétele legyen?
Nem tudom, talán @Kisshercegnek van meg az új tulaj elérhetősége, vagy már neki sem...
Kapcsolat alatti elérhetőségek halottak... az is lehet, hogy eladta a koreaiaknak, csak nem szólt... azt nem értem, hogy mit várnak a spammelők? értem, hogy a cpcz88.com meg wpanma.com oldalakat reklámozzák, de ki kattint rájuk? jobb helyezést érnek el a googleba? valószínűleg több ezer topik a semmiért...