Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

xxx

#1412733 TrendMan

https://telex.hu/komplex/2022/06/03/csaladpolitika...

"Szikra Dorottya szociálpolitikus tanulmányában ezt a szelektív pronatalizmus fogalmával jellemzi, ami azt jelenti, hogy a mostani családpolitika célja nem a leszakadó, marginalizált csoportok segítése és az itt született gyermekek szegénységtől való megvédése, sokkal inkább a kormány által „megfelelőnek” gondolt családok ösztönzése a (további) gyermekvállalásra."

"...egy elképzelt család áll a fókuszban, ahol több gyerek születik, esetleg több generáció él együtt.”"

"Sokatmondó adat azonban, hogy bár a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) 2015 közepén vezették be és 2021 végéig 206 ezer család jutott 656 milliárd forinthoz, statisztikák szerint a három gyerekre csokot igénylő családok 82 százalékának már az igényléskor volt három gyereke. "

Shein vs H&M

#936384 Fornit Előzmény: #897444

Ez igen, eddig nem gondoltam, hogy tanga rewieveket kellene olvasgatnom online ruhaüzletek honlapjain, de ez a fényképes értékelés... :))

mai lányok

#897436 TrendMan Előzmény: #897430

Lehet.

Mindenesetre sok nőismerőstől hallok olyat, hogy mennyire leköti őt egy-egy Netflix sorozat.

mai lányok

#897430 matgab Előzmény: #894724

Nem lenne baj, ha megszűnne a FB és az insta Európában.

Nekem több ismerősöm van, ahol az anyukák állandóan az instán /FB lógnak. No meg a Netflix-en, HBO-n.

Kijön egy sorozat és a teljes éveadot megnézik néhány nap alatt.

Magukra fektetik a gyereket, mondván , hogy úgy alszik legjobban a gyerek- vagy szopizik és órákon keresztül csak fekszenek fekszenek. Posztolgatnak vagy csak pörgetik az instát.

Aztán csodálkoznak, ha úrrá lesz rajtuk a szülési depresszió. Egyrészt a tétlenség, másrészt a mások nyaralásai, bulizásai karrier előre lépéseik, amiket napi szinten láthatnak, hiszen hiába van egy-egy embernek egy hét szabadsága, de mivel van 1000 ismerősük, ezért minden nap van több ember, aki nyaral/ bulizik.

Közben persze nem halad a házimunka, nem fejlődik a gyerek, úgy ahogy fejlődhetne, ha vele foglalkoznának, a férfi intézze a gyerek fürdetését, altatását , játszon vele, menjen a testvérért az óvodába - hiszen a kicsit csak nem ébresztik fel.

Emellett persze hozza haza a lóvét is, többet , mint valaha hiszen a gyereknek minden kacatot meg kell venni, amit az interneten lát az anyuka a pörgetés közben, mert egy csomó anyulás csoportban megdícsérték azt a dolgot, hogy milyen hasznos...

Van olyan barátom, akiknél 3 év alattiak a gyerekek, de már válásig jutottak ezek miatt.

self made girl

#881349 TrendMan Előzmény: #881334

Ilyenkor neked kell nyüszítened, mert a nők nem fognak.

Mozgalmat indítani, publikálni, könyvet kiadni, akár pereskedni.

aki házas az jobban keres

#881231 Tapasz Előzmény: #881203

Esélykiegyenlítési igazgató??? Bammeg, te milyen cégnél dolgozol? Sorosnál? :-)

Erre van lóvé a cégeteknél. Gondolom van legalább még vagy 5 beosztottja is, céges kocsi, laptop, telefon, ruhapénz, stb.