Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggeli chartokat. Korábban kellett volna ránéznem a blogodra, nagyon kellett volna ez a 15660 körüli long belépő.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggeli chartokat. Korábban kellett volna ránéznem a blogodra, nagyon kellett volna ez a 15660 körüli long belépő.
Közben mindjárt le is ér!
Ha felmegy 15.830 környékére, akkor kialakulhat a "V" alakzat!

Sziasztok, jó reggelt!
Lemehet 15.660-15.670-ig.
Itt kell figyelni, mert tehet még egy próbálkozást felfelé egészen 15.830 környékére, esetleg 15.890 környékére. Utána folytatódhatna az esés.
Éppen elmentem a géptől kb. a csúcs előtt. Pedig egy rövid shortot megérdemelt volna.
Igen, már ezzel kellene foglalkozni. Hozzánk is holnap jönnek az unokáim, 4,5 és 6,5 évesek.
Nem vagyok résen! Holnap reggel jön a kis unokám
(másfél éves). Főzés, karácsonyfa díszítés és mi egymás! Csak ránéztem.
Jelenleg "halálkereszt" van érvényben, de ennek ellenére pont, amit a hajnalban betettem felmehet 15.993-15.600 fölé kevéssel.

De térjünk vissza rövid távra órás charton.
Amíg nem megyünk prompton 15.780 fölé, addig a lefelé tartó korrekció 3. lába folyamatban van.
Ha esetleg 15.780 fölé megyünk, akkor gondok lehetnek a megnyitott shortokkal.
--------------------------------------------------------------------

Jó reggelt, sziasztok!
Lenthor, köszönjük a szuper chartokat a lehetséges alternatívákkal.
Pénteken már nem lesz kereskedés!
A mai nap felrángatják, annak nem nagyon örülnék, mert volt beragadt longom és azt zártam. Lehet nem kellett volna?
Van viszont egy durva átverős longos elképzelésem. Erre mondhatnánk, hogy a faltól-falig mennénk!
A lényege, hogy ennek a sok kóválygásnak az az oka, hogy hosszú és magas kék-sárga "B" hullámot építünk és az elmehetne 16.000 környékére.
Egy biztos, hogy ezzel kivéreztetnék a már shortban állókat.
RSI-vel:

Érdekesek ezek az egy-kettes szerkezetek! Ha, majd látjuk a harmadik hullámokat, akkor beérhetnének a shortok.
Jelenleg megnyúlt öt hullámosnak tűnik:
- a piros 3. hullám
- a fekete "iii". hullám és azon belül
- a pink "iii". hullám.

De térjünk vissza rövid távra órás charton.
Amíg nem megyünk prompton 15.780 fölé, addig a lefelé tartó korrekció 3. lába folyamatban van.
Ha esetleg 15.780 fölé megyünk, akkor gondok lehetnek a megnyitott shortokkal.