Érdekes lehet. A fekete vonalra gondolok.

Vagy lehet, hogy kész az 5 hullámos eső szerkezet 15780 körülről és elindul fel 15620 irányába vagy tovább?
Ma írtam, hogy 15.420 érdekes lehet lement és onnan elindult egy kis felfelé korrekció.

----------------------------------------------------------
December 14.-én is érdekes szint volt 15.420
Felfelé is fordulhat! Vagy lemehet 15.350-re és ott dől el.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a chartokat! Szerintem is sok a lehetőség, de az év végi bónuszok miatt, inkább az emelkedés felé hajlok, kijöttek a hírek. 15900-ig kéne egy meghúzás.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a lehetőségek összefoglalását.
Erre gondolok!
Ugye az "e" hullámnak nem kell feltétlenül lemennie a háromszög alsó vonalára.
Ha ez jelenleg is igaz, akkor nagy évvégi rally is indulhat az 5. hullámmal, ami 14.909-es aljról indult felfelé!
------------------------------------------------------
KB58! Sok lehetőség van.
Ebből három.
1.) ATH-tól egy a-b-c korrekció megy le, melyből meg van az "a" és "b" és most az öt hullámos "c"
2.) -a. Fenti háromszög "e" hulláma véget ért, nem megy le az alsó szárra és év végi rally kezdődik az 5. hullámmal.
2.) -b Lemegy 14.812 környékére és onnan indul fel az 5. hullám.
3.) ATH -nál már meg volt a csúcs és nem megyünk már feljebb.
Ebben az esetben a fej-váll alakzat jobb vállát építjük 16.000 környékére és utána esés.
Sajnos nem zárható ki egyik sem!
Lenthor, itt írtad, hogy a kis "ii" hullám a 84.5%-os fiboig mehet fel. Nem ez a verzió jött össze a mai csúccsal és most már tart a lefelé menet?
15.600 fontos szint. Felette inkább felfelé, alatta lefelé mehet.
Most a határon mozog.
Lassan értelmeznek, a Tapering elkezdődött, a kockázatokat csökkenteni kell.
Most már mindenfelé rés van, melyiket kezdi tölteni, az ekkora nyitó résből szokott töltögetni.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat! Év vége van, megpróbálnak egy évvégi felhúzást, short stopok kiütésével.
Sziasztok, jó reggelt!
De sok lehetséges lehetőség van jelenleg.
A fej-váll lehetőség jelenleg így néz ki.
Felránthatják, hogy a shortokat kiüssék (év végi rally)
Januárban mivel nagymértékben csökken az eszközvásárlás és kamatot is emelnek, továbbá emelkedik az egekbe az infláció, ezért elindulhat a fej-váll jobb válla lefelé és még tovább esik a célárához.